Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot

Gereedschapstrolley

Zowel voor sleutelaars als monteurs is een gereedschaptrolley heel praktisch. Hierin kun je gemakkelijk alle benodigde gereedschappen en onderdelen verzamelen en meenemen. Bij Datona.nl kun je een gereedschapstrolley in twee verschillende uitvoeringen bestellen: als kar voor de werkplaats of als handige koffer met lades die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. In onze uitgebreide webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een complete werkplaatsinrichting!

Gereedschapstrolley gevuld

In de webshop van Datona.nl bestel je heel eenvoudig een gereedschapstrolley die gevuld is met het gereedschap dat je nodig hebt. Bij deze gereedschapswagen worden gereedschappen zoals torx-, ring- en steeksleutels standaard in diverse afmetingen meegeleverd. In een complete set vind je daarnaast klauwhamers en pendrijvers. Met welke gereedschappen je gereedschapstrolley is gevuld, lees je in onze uitgebreide productbeschrijving.

Gereedschapstrolley leeg

Elke monteur heeft zijn eigen gereedschappen en onderdelen nodig. Misschien is het voor jou daarom praktischer om een gereedschapstrolley leeg te bestellen. Je hebt alle vrijheid om de afzonderlijke lades speciaal op je werkzaamheden in te richten. De exemplaren met grote open vakken zijn ook te gebruiken om zwaardere meetapparatuur mee te vervoeren. In de meeste uitvoeringen is een gereedschapstrolley die leeg wordt geleverd voorzien van uitneembare kogelgelagerde ladeblokken en opbergvakken.

Beta gereedschapstrolley

Naast gereedschapswagen die leeg of gevuld wordt geleverd vind je bij Datona.nl ook gemakkelijk een Beta gereedschapstrolley in handig rolkofferformaat. Wij hebben in ons ruime assortiment zowel kleine trolleys voor in de gewone auto, maar ook grote exemplaren voor bestelbussen. Bovenop de Beta gereedschapstrolley zit een los vak dat je eenvoudig met een kliksysteem kunt openen. Deze trolley is superhandig voor onderweg en gemakkelijk te vervoeren.

Gereedschapstrolley bestellen

Of je nu als professional of klusser reparaties uitvoert, bij Datona.nl kun je altijd een gereedschapstrolley bestellen die aan jouw eisen voldoet. Wij hebben een compleet assortiment benodigdheden voor je vaste of mobiele werkplaatsinrichting. Zo kun je niet alleen een gereedschaptrolley bestellen, maar ook complete opbergrekken voor pro’s en starters. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag bij het maken van je keuze!