Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Gereedschapswand

Reparaties uitvoeren gaat vaak een stuk sneller wanneer de werkplaats overzichtelijk is ingericht. Met een gereedschapswand zorg je alvast voor een goed begin. Deze is zeer geschikt om de gereedschappen die je dagelijks gebruikt geordend op te hangen. De gereedschapswand is uitgerust met speciale gaten, waaraan je gemakkelijk haken, houders en magneetstrips bevestigt. Zowel de wand zelf als de genoemde onderdelen kun je bij Datona heel eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.

Gereedschapswand haken

Je kunt vrijwel al je gereedschappen aan een gereedschapswand ophangen. De haken die je daarvoor nodig hebt zijn bij Datona in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Onze dubbele haken zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken voor T-sleutels, hamers en diverse andere gereedschappen. Verder kunt je jouw gereedschapswand uitrusten met haken van verschillende lengte. Naast gereedschapshaken, kun je ook een doppenrails, gereedschaphouders en magneetstrippen eenvoudig bevestigen dankzij de gaten in de wand.

Gereedschapswand compleet

Wil je zo snel mogelijk aan slag met je klus? Bestel dan bij Datona.nl een gereedschapswand compleet met een houder voor schroevendraaiers. De gleuven hebben verschillende maten, zodat je er bijvoorbeeld ook vijlen of andere kleine gereedschappen aan kunt ophangen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om je gereedschapswand compleet zelf samen te stellen. In ons ruime assortiment producten voor de werkplaats inrichting vind je alle gereedschappen en extra accessoires die je daarvoor nodig hebt!

Werkbank met gereedschapswand

Er is genoeg plaats voor al je gereedschappen en losse onderdelen wanneer je een werkbank met een gereedschapswand combineert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor werkbanken in combi uitvoering. Deze hebben niet alleen een werkblad, maar beschikken ook over lades om onderdelen, schroefjes en dergelijk in op te bergen. Met een werkbank met gereedschapswand kunt je direct aan de slag met alle benodigdheden voor je klus in de aanslag. Datona.nl is daarom met recht dé webwinkel voor sleutelaars en ervaren monteurs!