20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Koelsysteem tester

Wil je eenvoudig de radiateur van je auto, motor of vrachtwagen testen? Met een koelsysteem tester meet je het drukverlies bij de radiateurdoppen. Drukverlies wijst namelijk op lekkage, een belangrijke oorzaak voor een defecte motorkoeling. Doordat er verschillende adapters worden meegeleverd, kun je de koelsysteem tester probleemloos gebruiken voor auto’s van vele automerken. In onze webshop heb je onder andere de keuze uit een merk als Smoos of Datona. Welk merk je ook kiest, je krijgt altijd hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

Koelsysteem tester set

Bij Datona krijg je alle benodigde hulpstukken meegeleverd wanneer je kiest voor een koelsysteem tester set. Daarmee ga je als volgt werk. Eerst verwijder je de originele radiateurdop. Deze sluit je via een adapter aan op de drukpomp. Hiermee verhoog je de druk tot de dop open gaat. Nu weet je wat de juiste druk van de radiateurdop is en kun je deze door de testdop vervangen. Je plaatst nu de testdop terug op de radiateur en brengt deze met de drukpomp op het eerder gemeten aantal bar. Als er na twee minuten drukverlies optreedt is er sprake van lekkage en anders niet. De koelsysteem tester set wordt geleverd in een handige koffer die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Ook voor ander testgereedschap zoals aircotesters, brandstofdruk testers en cilinder lekkage testers kun je in onze webshop terecht.

Koelsysteem tester kopen

Je profiteert standaard van een snelle levering wanneer je besluit om een koelsysteem tester te kopen bij Datona. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment autogereedschap waar je zowel als monteur of als professional mee uit de voeten kunt. Weet je niet precies welke koelsysteem tester je voor de auto wilt kopen? Dan staan onze deskundige medewerkers van de klantenservice voor je klaar. Wij geven je ook graag advies over onze andere specialistische gereedschappen zoals momentsleutels en uitdeuk gereedschap.