Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Kogeltrekker

Wanneer je de stuurkogels van je auto wilt vervangen of tijdelijk wilt demonteren, is een kogeltrekker een handig stuk gereedschap. Hiermee kun je de conische pen uit de draagarm (of het fuseelichaam) persen. Daarna beweegt de pen vrij en kun je de kogel demonteren. Wanneer je gebruik maakt van brute kracht, bijvoorbeeld een hamer, is de kans groot dat het schroefdraad beschadigt. Bij Datona bestel je gemakkelijk een geschikte kogeltrekker, of je nu gebruik maakt van een tweewiel- of vierwielaandrijving!

Kogeltrekker gereedschap

Zowel sleutelaars als professionele monteurs vinden bij Datona gemakkelijk het juiste kogeltrekker gereedschap. Zo kun je kiezen voor een set van meerdere kogeltrekkers in een handige koffer. Ook voor kogeltrekker gereedschap zoals C-frame persen en spindels kun je bij ons terecht. Zowel het gereedschap voor gewone auto’s als voor auto’s met 4-wielaandrijving is bij ons vinden! Bekijk ons ruime assortiment autogereedschap met poelietrekkers, lagertrekkers en andere specialistische gereedschappen. Daarmee kun je als monteur of hobbyklusser elke reparatie uitvoeren.

Kogeltrekker kopen

Datona is dé webshop voor klussers en monteurs waar je voor een scherpe prijs een hoogwaardige kogeltrekker kunt kopen. Bovendien helpt onze klantenservice je graag bij het maken van een keuze. Wij zijn niet alleen specialist in gereedschappen voor de auto en de motor, maar we kunnen je ook adviseren over een efficiënte garage- of werkplaats inrichting. Doordat wij een ruim aanbod producten direct op voorraad hebben, profiteer je standaard van een snelle levering wanneer je een kogeltrekker gaat kopen.