Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Ontvetterbak

Koudontvetter

1 - 11 van 11 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Koudontvetter

Je verwijdert eenvoudig olie- en vetresten met een koudontvetter van Datona. Dit handige product is in onze webshop zowel op gewone als biologische basis verkrijgbaar in een 5 of 25 liter verpakking. Een koudontvetter heeft als voordeel dat deze gebruik kan worden in een spoelbak, ook wel ontvetterbak genoemd. De biologische varianten zijn bovendien uitermate geschikt voor buitengebruik. Je kunt er teer, bitumen, straten en parkeerplaatsen vetvrij mee maken. Bij onze productinformatie geven wij duidelijk aan wat de toepassingen zijn van de koudontvetter.

Koudontvetter 5 liter

Door het relatief lage gewicht neem je een koudontvetter in een 5 liter jerrycan makkelijker overal mee dan in de grootverpakking van 25 liter. De industriële variant wordt veel gebruikt bij het ontvetten van mechanische onderdelen, machines, vloeren en de uitwendige reiniging van motoren, personenauto’s en vrachtwagens. Het product vormt geen emulsie met water en mag via de afvoer worden weggespoeld. In dat geval moet jouw rioolinlaat wel voorzien zijn van een olie-waterafscheider. Deze koudontvetter in 5 liter jerrycan is ook te gebruiken in combinatie met een ontvetterbak. Wanneer je hierin onderdelen schoonmaakt, houd je jouw werkplaats bovendien gemakkelijk schoon.

Koudontvetter biologisch

Wil je probleemloos vuil-, brandstof- en vetresten verwijderen van straten, parkeerplaatsen én machines? Met een koudontvetter die biologisch is kun je alle kanten op. Deze wordt geleverd in vloeibare vorm. De vloeistof bevat speciaal geselecteerde natuurlijke micro-organismen en werkt uitstekend bij temperaturen onder de 40 graden. Boven die temperatuur overleven micro-organismen het niet. Wanneer je de koudontvetter op biologische basis gebruikt in een spoelbak is het belangrijk dat deze uitgerust is met een thermostaat om oververhitting van de vloeistof te voorkomen. Wij adviseren je om de vloeistof op jouw materiaal ongeveer een half uur te laten intrekken.

Koudontvetter kopen

Bij Datona vind je alles wat je nodig hebt om de werkplaats uitrusting van jouw garage vuil-, vet- en roestvrij te houden. Naast koudontvetter kopen kun je bij ons ook terecht voor straalmiddel om te stralen of een olie opvangbak. Onze deskundige klantenservice adviseert je graag over de voor- en nadelen van de verschillende reinigingsproducten uit ons brede aanbod. In onze webshop profiteer je van een uitgebreide service. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering!