BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Kunststof lassen

Het weggooien van licht beschadigde kunststof bumpers, meubels en panelen is doodzonde. Door deze kunststof onderdelen te lassen, geef je ze een tweede leven. Het werk eenvoudig. Je vult het lasapparaat met butaan, steekt hem aan en vervolgens verhit je de plastic laselektrodes. Deze laat je vervolgens versmelten met het behandelde oppervlak waardoor scheuren worden gedicht en kleine gaten worden opgevuld. In de webshop van Datona vind je alle materialen die je voor het kunststof lassen nodig hebt!

Kunststof lassen gereedschap

Je hebt geen dure lasapparatuur nodig om kunststof te lassen. Het belangrijkste gereedschap is het lasapparaat zelf. Wanneer je dit bij Datona online bestelt, haal je een complete set in huis inclusief verschillende elektrodes van de volgende materialen:

  • PS
  • PE
  • PP
  • ABS

Verder krijg je nog een verstevigingsgaas voor het kunststof lassen. Gereedschap zoals een vijl en een staalborstel worden meegeleverd. Daarmee kun je het behandelde oppervlak schuren en glad maken. Dit is ideaal voor het overspuiten of verven! Je bestelt de complete set voordelig online bij Datona. Ook voor overig werkplaatsgereedschap zoals aambeelden en boorklemmen kun je bij ons terecht.

Kunststof lassen kopen

Bij Datona kun je snel en eenvoudig jouw benodigdheden voor het kunststof lassen online kopen. Let er bij aanschaf wel op dat de elektroden van dezelfde kunststof moeten zijn gemaakt als jouw onderdeel. Wil je niet alleen kunststof lassen kopen, maar ook andere onderdelen voor jouw werkplaatsuitrusting? Ook deze worden in onze webshop standaard snel geleverd! Kom je er niet uit welke producten je precies nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag verder.