BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Professionele laskar voor het verplaatsen van lasapparatuur

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om al jouw lasapparatuur te kunnen verplaatsen? Kijk dan zeker eens naar een professionele laskar. Met een laskar verplaats je al jouw lasbenodigdheden zonder enige moeite. Door de wielen van de laskar kun je ‘m gemakkelijk manoeuvreren door de werkplaats of garage. Ook hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken omdat je alles netjes in de laskar kunt opbergen. Na het uitvoeren van de nodige laswerkzaamheden berg je jouw compacte laskar eenvoudig op. De meeste laskarren bieden genoeg ruimte voor MIG lasapparaten, TIG lasapparaten, een gasfles en lastoortsen. Het tillen van zware apparaten is hierdoor verleden tijd. Uiteraard is de ene laskar de andere niet en zitten er heel wat verschillen tussen. Zo heb je eenvoudige laskarren voor doe-het-zelvers en uitgebreide modellen voor professionele lassers. Het is maar net wat je nodig hebt!

 

Laskarren met veel opbergruimte

Een groot voordeel van de laskar is de hoeveelheid opbergruimte. Iedereen die zich bezighoudt met lassen weet dat je een heleboel apparatuur nodig hebt. Naast lasapparatuur heb je vaak ook nog wat regulier gereedschap nodig. Hoe fijn zou het zijn als je al jouw lasbenodigdheden op één plek hebt liggen. Met een laskar kun je dit mogelijk maken. De opbergmogelijkheden van de laskarren zijn eindeloos. Natuurlijk verschilt dit wel per model. De eenvoudige laskarren bieden minder mogelijkheden dan de uitgebreidere varianten. Wel heeft iedere laskar genoeg plek voor een gasfles. Je kunt de gasfles gemakkelijk vastzetten met spanbanden. Ook het lasapparaat heeft een plekje op de laskar. Laskarren met lades bieden genoeg ruimte voor overige lasapparatuur en gereedschap. Bekijk alle opbergmogelijkheden op de foto’s van een specifieke laskar.

 

Verschillende soorten laskarren

Laskarren zijn er in vele soorten en maten. Welk model jij nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur. Houd je jezelf regelmatig met lassen bezig? Dan heb je zeker baat bij een complete laskar met alles erop en eraan. Wanneer je slechts sporadisch aan het lassen bent, heb je waarschijnlijk genoeg aan een eenvoudig model. Eén ding is zeker: met een laskar maak je het uitvoeren van laswerkzaamheden een stuk makkelijker.

 

De beste laskar koop je op Datona.nl

Wil jij jouw lasbenodigdheden netjes opbergen en eenvoudig verplaatsen? Bekijk dan snel ons assortiment met laskarren. Zoek de laskar die aan jouw wensen voldoet en maak het jezelf gemakkelijk. Heb je vragen over de laskarren van Datona? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice!