Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Ligkar

Wanneer je dagelijks werkzaam bent in de garage, is een goede ligkar onmisbaar. Hiermee zorg je ervoor dat je rug, schouders en nek optimaal worden ondersteund. Zo lig je niet meer op een harde ondergrond, maar op een foam kussen. In het ruime assortiment van Datona.nl vind je gemakkelijk de ligkar in de afmeting en uitvoering van je voorkeur. Ook andere benodigdheden voor de werkplaats zoals zitkrukken en gereedschap vind je in het ruime assortiment van onze webshop.

Garage ligkar

Stel je hoge eisen aan een ergonomische werkhouding in je garage? Met een ligkar van Datona.nl kies je voor een multifunctioneel hulpmiddel! Door het onderstel met 6 wieltjes verplaats je je snel en efficiënt, terwijl je ook onder de auto beschikt over een grote wendbaarheid. Daarnaast kun je daarnaast kiezen voor een garage ligkar die aan weerszijden van een gereedschapsvak is voorzien. Zo kun je links en rechts je gereedschappen en vervangende onderdelen alvast klaarleggen. Zowel voor liggende als zittende klussen kun je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruim aanbod werkplaatskrukken en ligkarren!

Ligkar monteurskar

Het verschil tussen een ligkar en een monteurskar is niet heel groot maar zit in de kleine details. De laatstgenoemde is iets meer afgestemd op de professionele monteur. Als je dagelijks reparaties moet uitvoeren zijn comfort en multifunctionaliteit nog net iets belangrijker. Wij raden je daarom aan om niet te kiezen voor een eenvoudige ligkar, maar voor een monteurskar die je gemakkelijk kunt omtoveren in een zitkruk. Voor hetzelfde doel vind je bij ons ook handige gereedschapswagens en gereedschapskisten.

Auto ligkar

Met een ergonomische werkhouding is het uitvoeren van een reparatie een stuk gemakkelijker. Het kussen van een auto ligkar is uit foam of een andere zacht materiaal vervaardigd. Omdat lekkende olie en vetresten eerder regel zijn dan uitzondering, is het oppervlak gemakkelijk schoon te houden. Moet je af en toe uitrukken voor pechhulp? Dan kan het verstandig zijn om in plaats van een auto ligkar te kiezen voor een ligmat. Deze is opvouwbaar en kan daardoor gemakkelijk worden vervoerd. Bij Datona.nl vind je probleemloos je complete werkplaats inrichting