Vaderdag sale
t.w.v. 20%
Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig! Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Soort doppen

Soort doppen

Maak hier een keuze tussen alle soorten doppen.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 5 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 5 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 6 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 6 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 6 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Losse verloopdoppen

Losse verloopdoppen kunnen enorm handig zijn voor iedere doe-het-zelver en professionele klusser. Een verloopdop is een soort koppelstuk tussen een dop en een ratel. De verloopdop plaats je op een ratel en op die manier is het mogelijk om je ratel te verbinden met een dop die een andere opname heeft. Losse verloopdoppen zijn enorm handig in gebruik en door het kleine formaat gemakkelijk om mee te nemen. 

Wanneer komt zo’n verloopdop nou van pas? Stel je voor dat je een ratel hebt met een opname van ½”, maar je hebt bij een bepaalde klus een opname van ⅜” nodig. Je gebruikt dan een losse verloopdop die van een opname van ½” naar ⅜” (ratel naar dop) gaat en deze plaats je op je ratel. Ook sluit je de benodigde dop met een opname van ⅜” aan op de verloopdop. Nu ben je in staat om je eigen ratel te gebruiken voor nog meer klussen. Door losse verloopdoppen is het niet meer nodig om een compleet nieuwe ratel aan te schaffen! 

Verloopdoppen met verschillende opnames

Er zijn veel verschillende varianten van losse verloopdoppen te verkrijgen. Het kan namelijk nodig zijn om een kleine dop aan te kunnen sluiten op een grote ratel, of andersom. Hiervoor is een verloopdop het ideale hulpmiddel. Enkele voorbeelden van opnames van verloopdoppen zijn: ¼” naar ⅜”, ⅜” naar ¼” en ¾” naar ½”. Het eerste getal geeft altijd de opname van de ratel aan, het tweede getal de opname van de dop die je erop kunt plaatsen. 

Verloop doppensets van Smoos

Het welbekende Smoos heeft een groot assortiment van verschillende verloopdoppen. Zo hebben ze reguliere verloopdoppen welke worden geleverd in sets van 5 stuks. De kracht verloopdoppen van Smoos worden geleverd per 3 stuks. Door de kleine sets met verloopdoppen kun je ervoor zorgen dat je altijd een exemplaar bij de hand hebt. Stop één losse verloopdop in je gereedschapschapskist voor onderweg, een tweede leg je ergens in je garage thuis en de derde leg je bijvoorbeeld op je werk neer of in je bus. 

Losse verloopdoppen koop je bij Datona

Bestel je losse verloopdoppen eenvoudig en snel bij Datona. Ze zijn onmisbaar voor iedere hobbymatige- en professionele klusser. Wanneer je voor 19:00 uur op een werkdag bestelt, verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe verloopdoppen. Heb je vragen over de verschillende modellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 
 

.