Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Prijs

tot
Gereedschap

Luchtgereedschap

1 - 33 van 45 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Luchtgereedschap

Veel werkzaamheden in de garage of werkplaats zijn een stuk gemakkelijker uit te voeren met luchtgereedschap. Hierbij wordt gebruik gemaakt van luchtdruk. Dit levert in vergelijking met elektrische apparaten meer vermogen op. Daarnaast is er minder kans op kortsluiting. Het luchtgereedschap dat je bij Datona.nl kunt bestellen is heel eenvoudig aan te sluiten op een compressor. Daardoor heeft het nog een voordeel: het gereedschap is handzamer doordat er geen zware accu meer nodig is. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere luchtgereedschap van kwaliteitsmerken zoals Smoos, Mannesmann, Beta, Airpress en KTG.

Professioneel luchtgereedschap

Datona is dé specialistische webshop op het gebied van professioneel luchtgereedschap. Daarom kun je bijvoorbeeld de bijbehorende compressors bij ons bestellen. Hierop kun je heel eenvoudig diverse pneumatische gereedschappen aansluiten, zoals:

Bij Datona.nl vind je daarnaast bijbehorende snelkoppelingen van ons eigen merk. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het professionele luchtgereedschap uit ons assortiment. Daarmee kies je voor hoge kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Dan helpen onze specialisten je graag verder.

Luchtgereedschap Airpress

Je haalt altijd topkwaliteit in huis met het luchtgereedschap van Airpress. Dit merk fabriceert niet alleen compressoren, maar ook pneumatische spuitpistolen, popnageltangen, boormachines, schuurmachines en tackers. De bijbehorende onderdelen en aansluitmaterialen zoals slangen, slanghaspels en koppelingen zijn bovendien gemakkelijk aan te sluiten. Met de compressoren van hetzelfde merk haal je gemakkelijk het maximale vermogen uit het luchtgereedschap van Airpress. De luchtdruk van sommige machines kan tot wel 14 bar worden opgevoerd!

Luchtgereedschap kopen

Bij Datona.nl profiteer je standaard van een gratis bezorging in Nederland en België wanneer je luchtgereedschap gaat kopen. Dit geldt ook voor ons andere gereedschappen zoals doppensets en handgereedschappen. Op onze productpagina’s geven wij uitgebreide informatie en uitleg over het gebruik. Als je luchtgereedschap gaat kopen, zorgen wij tot slot voor een snelle levering. Bovendien worden er geen verzendkosten gereken in zowel Nederland als België. Dat is het voordeel van onze uitgebreide service!