20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Magneetschaal voor het opbergen van bouten en moeren

Iedere klusser, doe-het-zelver of monteur heeft er wel eens last van: het kwijtraken of laten vallen van bouten en moeren. Heel vervelend natuurlijk! Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: magneetschalen. Iedereen die deze oplossing al kent, zal niet snel zonder een magneetschaal te werk gaan. Met een magneetschaal raak jij jouw bouten en moeren nooit meer kwijt. Ze komen goed van pas wanneer je veel aan auto’s of motoren sleutelt. Bij het sleutelen aan deze voertuigen ben je veel bezig met het los- en vastdraaien van bouten of moeren. Dat betekent een hoop kleine maar cruciale onderdelen die je kwijt kunt raken. En dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Een magneetschaal is eigenlijk niets meer dan een bakje met één of meerdere magneetstrips aan de onderkant. De magneet is zeer krachtig en houdt alle bouten, moeren of andere kleine onderdelen gemakkelijk vast. Je kunt zelf bepalen hoe je de magneetschaal gebruikt. Heb je een gereedschapswand? Dan kun je de magneetschaal verticaal gebruiken. Verder zijn een werkbank, gereedschapskist of heftafel ideaal voor het bevestigen van een magneetschaal. Natuurlijk kun je de magneetschaal ook gewoon naast je project zetten terwijl jij de nodige werkzaamheden uitvoert.

kleine, grote, ronde en rechthoekige magneetschalen

Alle magneetschalen zijn gemaakt van RVS en hebben een zeer nette afwerking. Natuurlijk zitten er wel verschillen tussen de magneetschalen. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor een bepaalde maat of vorm. De rechthoekige magneetschalen zijn wat groter waardoor je er meer onderdelen in kunt leggen. De kleine, ronde magneetschalen zijn zeer geschikt voor projecten waarbij je slechts met enkele bouten of moeren werkt. Natuurlijk kun je ook meerdere magneetschalen tegelijkertijd gebruiken. Op die manier kun je de bouten en moeren van verschillende onderdelen ook eenvoudig gescheiden houden. Zo weet je precies welke bouten of moeren bij een bepaald onderdeel horen.

Magneetschalen in handige voordeelverpakkingen

Veel klussers maken gebruik van meerdere magneetschalen. Zo kun je tegelijkertijd aan verschillende projecten werken en kun je bepaalde onderdelen, bouten of moeren gemakkelijk gescheiden houden. Om die reden vind je handige voordeelverpakkingen met meerdere magneetschalen bij Datona. De magneetschalen worden per drie stuks geleverd. Op die manier heb je altijd voldoende magneetschalen voor jouw projecten. De handige magneetschalen van Datona bestel je eenvoudig online. Ze worden ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd. Zijn de magneetschalen niet helemaal naar wens? Dan kun je ze retourneren binnen 180 dagen!