Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Soort doppen

Soort doppen

Maak hier een keuze tussen alle soorten doppen.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welk voertuig wordt de momentsleutel gebruikt?

Prijs

tot
Motor

Motor gereedschap

1 - 33 van 166 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Motor gereedschap

Voor een allround monteur is het prettig om motoren te repareren met speciaal motorgereedschap. Dit kun je in de webshop van Datona in vrijwel alle soorten en maten bestellen. Zo vind je in ons ruime assortiment onder andere lagertrekkers, bandenpompen, remontluchters en druppelladers. Het kan behoorlijk intensief kan zijn om dagelijks aan motoren te sleutelen. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment met luchtgereedschap zoals slagmoersleutels, luchtratels en slagschroevendraaiers. Hiermee maak je je werk net wat lichter!

Motor gereedschap werkplaats

Bij Datona vind je al het motor gereedschap dat in een werkplaats eigenlijk nooit mag ontbreken. Om naar behoren onderdelen te vervangen heb je in ieder geval de volgende onderdelen nodig:

Bij sommige reparaties is het belangrijk om onderdelen niet kapot te draaien. Door gebruik te maken van een momentsleutel stel je eenvoudig in hoeveel kracht je maximaal kunt uitoefenen. Daarmee leg je een grens die je niet kunt overschrijden. Daarnaast hebben we ook ander auto en motor gereedschap voor je werkplaats zoals bitsets, dopsleutels en schroevendraaiersets.

Motor gereedschap kopen

Bij Datona profiteer je standaard van een snelle levering wanneer je motor gereedschap gaat kopen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor professionele apparatuur die je eigenlijk dagelijks in een werkplaats nodig hebt. Je kunt daarbij onder andere denken aan de volgende onderdelen:

Heb je vragen over het motor gereedschap dat je het beste kunt kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder!