BLACK FRIDAY
t.w.v. 25%
25% korting op álles! BLACK FRIDAY: 25% korting op álles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Opvouwbaar

Opvouwbaar

Het is makkelijker om een oprijplaat te vervoeren die opvouwbaar is. Toch liever een die niet op te vouwen is? Dat kan ook!

Max. draagvermogen

Max. draagvermogen

Hoeveel gewicht moet gedragen worden?

Prijs

tot
Motor

Motor oprijplaten

1 - 33 van 37 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Aluminium oprijplaten voor motoren: stevig en veilig

Een oprijplaat is een onmisbaar wanneer je jouw motor met een aanhanger of busje wil vervoeren. Binnen een handomdraai heb je jouw motor op een veilige manier ingeladen. Oprijplaten zijn geschikt voor bijna alle motoren. Zowel zware toermotoren als lichte crossmotoren plaats je met een oprijplaat gemakkelijk op je aanhanger of in je bus. Natuurlijk zitten er wel verschillen tussen de oprijplaten. Het is belangrijk om te kijken naar de lengte en de maximale draagcapaciteit. Is je bus of aanhanger relatief hoog? Dan heb je een langere oprijplaat nodig om jouw motor in te kunnen laden. Voor de zwaardere motoren heb je een oprijplaat met een hoge maximale draagcapaciteit nodig. Oprijplaten voor motoren zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is erg licht en tegelijkertijd zeer stevig. Ideaal voor oprijplaten! Je moet de platen namelijk ook nog in je bus of aanhanger leggen om je motor uit te kunnen laden. De meeste oprijplaten zijn voorzien van haken aan het uiteinde zodat de plaat niet kan verschuiven. Wel zo veilig! Sommige oprijplaten zijn zeer geschikt voor crossmotoren. Door het ontwerp van deze oprijplaten blijft er geen modder op liggen.

Opvouwbare en brede oprijplaten voor motoren

Oprijplaten kunnen vrij veel ruimte in beslag nemen, zeker de lange en brede modellen. Sommige oprijplaten zullen niet eens in iedere aanhanger passen. Maar geen zorgen; er zijn ook opvouwbare oprijplaten verkrijgbaar. Nadat je jouw motor hebt ingeladen, vouw je de oprijplaat eenvoudig op en leg je de ingeklapte oprijplaten in jouw aanhanger of bestelbus. Op deze manier bespaar je een hoop ruimte! Ondanks de scharnieren zijn de opvouwbare oprijplaten nog steeds oersterk en dragen ze jouw motor met gemak. Bekijk altijd de specifieke kenmerken van iedere oprijplaat bij de productinformatie. Zo weet je zeker dat je een oprijplaat bestelt die geschikt is voor jouw motor.

Oprijplaten voor motoren, scooters, scootmobielen en quads

Natuurlijk kun je oprijplaten voor meerdere voertuigen gebruiken. Heb je een scooter, brommer, scootmobiel of quad? Ook deze voertuigen plaats je met een oprijplaat eenvoudig op je aanhanger of in je busje. Het spreekt voor zich dat je voor een quad 2 oprijplaten nodig hebt. Voor een scootmobiel of rollator kun je doorgaans uit de voeten met een extra brede oprijplaat. Veel oprijplaten zijn voorzien van extra grip op het oppervlak. Zo kun je op de meest veilige manier jouw voertuig inladen. Wil je advies over onze oprijplaten voor motoren, scooters, scootmobielen of quads? Neem dan contact op met de klantenservice!