BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Auto

Motortakels

1 - 19 van 19 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Motortakel

In de werkplaats van een professionele monteur is een motortakel simpelweg onmisbaar. Hiermee kun je moeiteloos het motorblok uit een auto of motor takelen. Als je daarbij gebruik maakt van een balanceeradapter uit ons assortiment kan het blok in verschillende hoeken worden gehangen. Bij Datona vind je gemakkelijk een motortakel die geschikt is voor jouw klussen. De varianten met een draaggewicht van rond de 500 kg zijn bij sommige motoren, brommers en scooters al ruim voldoende. Maar ook voor een uitvoering met een hoger draagvermogen kun je bij Datona terecht!

Motortakel 2 ton

Doordat de motortakel van 2 ton hydraulische ondersteuning heeft, kun je hiermee gemakkelijk alleen een zwaar motorblok optakelen. Deze uitvoering is uitgerust met zwenkwielen en is daarnaast inklapbaar, wel zo handig wanneer je weinig ruimte beschikbaar hebt. De motortakel van 2 ton kan worden aangepast op een lager draaggewicht. Je hebt de keuze uit vier standen:

  • 500 kg
  • 1000 kg
  • 1500 kg
  • 2000 kg

Door een speciaal veiligheidsventiel wordt schade aan de takel door overbelasting voorkomen. Bij Datona vind je verder ook potkrikken en versnellingsbak krikken om probleemloos andere soorten reparaties uit te voeren.

Motortakel kopen

Je profiteert standaard van een snelle levering wanneer je bij Datona een motortakel gaat kopen. Voor vragen kun je bij onze klantenservice terecht. Onze medewerkers weten namelijk precies wat je nodig hebt voor een complete garage uitrusting en geven je graag deskundig advies. Wil je direct een autobrug, banden rekken of een versnellingsbaksteun erbij bestellen wanneer je een motortakel gaat kopen? Het kan eenvoudig bij Datona!