20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Olie opvang

Je houdt jouw werkplaats niet alleen netjes met bakken voor jouw olie opvang. Een bijkomend voordeel is namelijk dat je de verzamelde vloeistoffen kunt hergebruiken. Dat maakt deze bakken handig én milieuvriendelijk. Je vindt bij ons ook speciale trolleys en tanks voor de opvang van olie en andere vloeistoffen. Hiermee kun je onder andere vloeistoffen afzuigen. De verschillende opvangsystemen zijn ook erg handig als je olie wilt opvangen bij het werken met een hefbrug. Ze zijn namelijk in hoogte verstelbaar!

Olie opvang motor

Je kunt de trolleys en tanks voor de olie opvang voor de motor handig verplaatsen, omdat ze zijn voorzien van wielen. De opvangsystemen zijn vaak met de hand te gebruiken, maar soms heb je een compressor nodig. Dit wordt duidelijk aangegeven in de productinformatie op onze website. Ook vind je bij ons een vloeistofafzuiger met drie verschillende slangen, waardoor je deze gemakkelijk aan kunt sluiten op een specifieke motor. Wil je een bak, trolley of tank voor de olie opvang van de motor bestellen? Dat doet je eenvoudig online bij Datona.

Olie opvang kopen

Door een bak, trolley of tank voor jouw olie opvang te kopen, kun je de olie vervangen zonder een druppel te morsen. Met de trolley kun je eenvoudig olievaten verplaatsen en vervoeren. Bovendien zijn de verschillende opvangsystemen gemakkelijk schoon te maken. Eén van deze systemen is de olie opvangtank. Deze is voorzien van een handig kijkglas, waardoor je precies kunt zien hoeveel olie je verwijdert uit het motorblok. Zoals je ziet profiteer je van vele voordelen wanneer je een bak, trolley of tank voor jouw olie opvang koopt. Gratis levering bij Datona!