Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Olie opvangbak voor garage en werkplaats online kopen.

Voorkom lekken van olie en zuren met de olie opvangbak! De olie opvangbakken van Datona zijn ideaal voor het opvangen van olie uit uw verbrandingsmotor, versnellingsbakken etc. Nooit meer knoeierij met olie op de grond in uw werkplaats. Het opvangen en transporteren van olie is nog nooit zo eenvoudig en verantwoord geweest!

De olie opvangbakken van Datona zijn voorzien van vier stevige wielen en een ergonomische handgreep.Twee van de vier wielen zijn zwenkwielen voor het makkelijk verplaatsen van de olie opvangbak. De olie opvangtrolley is ideaal om te gebruiken in combinatie met een auto- of motorbrug. Het olie opvangsysteem is naar eigen wens in hoogte verstelbaar. Wanneer u veel tijd en moeite wilt besparen kiest u voor de luxe olieafzuig- en opvangapparaat van Datona.

Met de olie opvangbakken verwijdert u efficiënt olie via de peilstok! Het grote voordeel van het olieafzuig- en opvangsysteem is, dat u met het grote kijkglas de hoeveelheid olie is af te lezen die u heeft verwijdert uit uw motorblok.