SALE
Kortingen tot 80% SALE: kortingen tot 80%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Materiaal

Materiaal

Welk materiaal je gebruikt kan een enorm effect hebben, dus kies wijs

Opvouwbaar

Opvouwbaar

Het is makkelijker om een oprijplaat te vervoeren die opvouwbaar is. Toch liever een die niet op te vouwen is? Dat kan ook!

Max. draagvermogen

Max. draagvermogen

Hoeveel gewicht moet gedragen worden?

Prijs

tot
Oprijplaat

Oprijplaat opvouwbaar

1 - 33 van 33 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Oprijplaat opvouwbaar

Bij Datona vind je de handige oprijplaat welke opvouwbaar is, voor eenvoudig gebruik. Hierdoor kun je de oprijplaat makkelijk neerleggen, opbergen en meenemen. Nadat je de opvouwbare oprijplaat hebt gebruikt, vouw je deze op en neem je het gemakkelijk mee in bijvoorbeeld de auto. Mocht je niet zeker weten welke oprijplaat jij nodig hebt, lees dan eens ons artikel waarin je uit kunt vinden hoe je weet welke maat oprijplaat je nodig hebt. Bestel jouw oprijplaat welke opvouwbaar is vandaag nog bij Datona!

Oprijplaat motor opvouwbaar

Met onze oprijplaat voor motor welke opvouwbaar is, zet je gemakkelijk jouw motor in bijvoorbeeld je auto of op de aanhangwagen. Of je nou een zware motor of een lichte brommer hebt, wij hebben voor elke situatie een passende oprijplaat. Met de oprijplaat voor je motor zet je de motor gemakkelijk op de juiste plek en vervolgens vouw je de plaat op. Na het opvouwen is de plaat erg klein en hierdoor gemakkelijk mee te vervoeren. Bestel daarom vandaag nog jouw oprijplaat voor motor opvouwbaar bij Datona.

Oprijplaat aluminium opvouwbaar

Onze oprijplaat van aluminium welke opvouwbaar is, is enorm sterk en heeft een hoog laadvermogen. De aluminium oprijplaat is gemakkelijk mee te nemen door het op te vouwe