€ 20 korting op je bestelling
t.w.v. € 20
Gebruik de kortingscode DAT25 € 20 korting op je bestelling: gebruik de kortingscode DAT25
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Materiaal

Materiaal

Welk materiaal je gebruikt kan een enorm effect hebben, dus kies wijs

Opvouwbaar

Opvouwbaar

Het is makkelijker om een oprijplaat te vervoeren die opvouwbaar is. Toch liever een die niet op te vouwen is? Dat kan ook!

Max. draagvermogen

Max. draagvermogen

Hoeveel gewicht moet gedragen worden?

Prijs

tot
Oprijplaat

Oprijplaat rolstoel

1 - 33 van 33 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Oprijplaat rolstoel

Ben jij op zoek naar een oprijplaat voor een rolstoel? Bij Datona hebben we diverse oprijplaten die je eenvoudig neerlegt op bijvoorbeeld een drempel. De aluminium oprijplaten zijn erg stevig en kunnen eenvoudig meegenomen worden door ze op te vouwen of in te schuiven. Zo bieden wij opklapbare, lichtgewicht oprijplaten die extra breed zijn en een laadvermogen hebben van wel 300 kg! Bestel daarom jouw oprijplaat voor de rolstoel bij Datona en geniet van een snelle levering!

Oprijplaat rolstoel drempel

In ons assortiment kun je onder andere een oprijplaat voor rolstoel met drempelhulp vinden, die eenvoudig op een drempel bevestigd kan worden. Met deze drempelhulp kom je eenvoudig met de rolstoel over hoogteverschillen heen zoals drempels, randen, opstapjes en stoepranden. De oprijplaten zijn van erg stevig materiaal en hebben daardoor een erg hoog laadvermogen. Daarnaast kun je de oprijplaat voor rolstoel voor een drempel eenvoudig inklappen of inschuiven en meenemen.

Oprijplaat rolstoel auto

Kom eenvoudig in de auto met onze oprijplaat voor je rolstoel voor in de auto. Met de oprijplaat kom je gemakkelijk met je rolstoel de auto in en vervolgens klap- of schuif je deze in. Wanneer je de auto weer uit wilt komen klap of schuif je de plaat weer uit en zo kun je eenvoudig de rolstoel weer uit de auto krijgen. Bestel daarom jouw oprijplaat voor je rolstoel voor de auto bij Datona, zodat de rolstoel gemakkelijk in en uit de auto kan komen.

Oprijplaat rolstoel opvouwbaar

Wij bieden de handige oprijplaat voor de rolstoel die opvouwbaar is. Hierdoor is de oprijplaat eenvoudig neer te leggen, op te bergen en mee te nemen. Na gebruik van de opvouwbare oprijplaat kun je deze makkelijk klein opvouwen en meenemen. Weet je niet zeker welke maat oprijplaat jij nodig hebt? Lees dan eens onze pagina over wat de juiste lengte oprijplaat is. Bestel vandaag nog jouw oprijplaat voor de rolstoel die opvouwbaar is, voor eenvoudig gebruik en vervoer.

Oprijplaat rolstoel kopen

Wil jij een oprijplaat voor een rolstoel kopen? Wij bieden verschillende oprijplaten, zodat je eenvoudig met de rolstoel overal heen kunt. Ook hebben wij oprijplaten voor scootmobiel, motor en auto. Onze oprijplaten neem je eenvoudig overal mee naar toe doordat veel een handige inklapfunctie of opvouw mogelijkheid hebben. Bekijk ons assortiment, zodat jij snel jouw oprijplaat voor de rolstoel kunt kopen!