Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Materiaal

Materiaal

Welk materiaal je gebruikt kan een enorm effect hebben, dus kies wijs

Drempel hoogte

Drempel hoogte

Wat is de hoogte van de drempel waar de drempelhulp op geplaatst gaat worden?

Opvouwbaar

Opvouwbaar

Het is makkelijker om een oprijplaat te vervoeren die opvouwbaar is. Toch liever een die niet op te vouwen is? Dat kan ook!

Max. draagvermogen

Max. draagvermogen

Hoeveel gewicht moet gedragen worden?

Prijs

tot
Werkplaatsgereedschap

Oprijplaat

1 - 33 van 129 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Oprijplaat

Hoogteverschillen kunnen lastig zijn bij het inladen van een motor, rolstoel of een gereedschapswagen. Bij Datona vind je voor elk van de genoemde toepassingen een geschikte oprijplaat. Alle modellen uit ons ruime assortiment zijn voorzien van een antislipprofiel en gemaakt van lichtgewicht materialen. Daardoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren. Om te bepalen wat de minimale lengte is voor een geschikte oprijplaat, adviseren wij om eerst de te overbruggen hoogte op te meten. Nu bereken je de lengte door de hoogte met 3 te vermenigvuldigen. Voor de zekerheid kun je nog uitgaan van 10% speling.

Oprijplaat motor

Met een enkelvoudige oprijplaat kan een motor eenvoudig op een aanhanger of in een bestelbus worden geplaatst. In onze webshop heb je de keuze uit rechte en gebogen uitvoeringen. De laatstgenoemde lopen tegen het eind minder steil omhoog. Zo ontstaat er geen lastige grote hoek ten opzichte van de laadklep of verhoging. Verder hoef je op het eind minder kracht te zetten. Dat is precies op het punt waar je boven je macht werkt. In het ruime aanbod van Datona vind je naast een oprijplaat voor je motor diverse benodigdheden voor een veilig transport, waaronder:

Brede oprijplaat motor

Wanneer je ook rolstoelen, scootmobielen of een gereedschapswagen wilt kunnen vervoeren is een brede oprijplaat voor de motor de meeste handige optie. De extra brede uitvoeringen zijn meestal voorzien van een opstaande rand als extra beveiliging. Bij Datona bestel je gemakkelijk de juiste brede oprijplaat voor je motor. In onze productinformatie vind je namelijk alle details over de lengte, de breedte en het maximale draaggewicht. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Oprijplaat opvouwbaar

Zowel het vervoer als de opslag wordt gemakkelijk wanneer je kiest voor een oprijplaat in een opvouwbaar model. Onze speciale uitvoering voor de scootmobiel kan drie keer worden opgevouwen en is bovendien voorzien van handvaten. Het compacte formaat maakt het heel gemakkelijk om een oprijplaat met een opvouwbaar model over mee naar toe te nemen. Als alternatief kun je desgewenst kiezen voor een uitschuifbare variant. Daarvan kun je eenvoudig de lengte aanpassen op de te overbruggen hoogte. Bij Datona bestel je voordelig oprijplaten voor je elektrische fiets, motor of zelfs voor de auto. Wij zorgen voor een razendsnelle levering!