BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Opruimen en bewaren van onderdelen, hobbyspullen en gereedschap

Voor hobby’s, klusjes en andere bezigheden heb je vaak een heleboel spullen of onderdelen nodig.  Deze spullen wil je nadat je ze hebt gebruikt natuurlijk zo netjes mogelijk op kunnen ruimen. Zo voorkom je dat er vanalles in je woonkamer, garage of werkplaats rond blijft slingeren. Sommige onderdelen gebruik je slechts af en toe. Dan is een goede opbergplek des te belangrijker. Je wil alles netjes bewaren zodat je niets kwijtraakt, maar het liefst wel uit het zicht en op een veilige plek. Wanneer je weer iets nodig hebt, wil je er direct bij kunnen zonder lang te moeten zoeken. Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op het opruimen en bewaren van onderdelen, hobbyspullen en gereedschap. Van een eenmalige investering in handige opbergsystemen heb je jarenlang profijt. Jouw hobbyspullen liggen niet meer in de weg en zul je nooit meer kwijtraken!

Kleine onderdelen sorteren en opbergen

Het opbergen en sorteren van kleine onderdelen is vaak een hele klus. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, spijkers, bouten of moertjes. Al deze onderdelen wil je op maat sorteren. Maar hoe kun je dit het beste doen? Eigenlijk is daar maar één goede manier voor: een opbergsysteem met meerdere bakjes. Hoeveel bakjes je nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van de onderdelen die je op gaat bergen. Een klusser gebruikt vaak schroeven in veel verschillende maten. Om deze te sorteren heb je voor iedere maat een eigen bakje nodig. Een tweede vraag is of je regelmatig iets uit het opbergrek moet pakken. Is dit het geval? Dan is een verrijdbaar opbergsysteem ideaal. Zo’n opbergsysteem zet je gewoon naast je neer terwijl jij aan het hobbyen bent.

Raak schroefjes, bouten en moeren nooit meer kwijt

Iedere klusser weet hoe vervelend het is als je schroeven, bouten of moeren kwijtraakt. Toch heeft ook iedere klusser hier wel eens mee te maken. Heb je geen reserve exemplaar meer in huis? Dan moet je weer naar de bouwmarkt voor een nieuwe. Zonde van je kostbare tijd! Maar het kwijtraken van schroeven, bouten en moeren is gemakkelijk te voorkomen. Met een magneetschaal heb je nooit meer last van dit probleem. Het is een simpele maar zeer effectieve oplossing! Alle onderdelen blijven stevig vastzitten en kunnen niet meer wegrollen. Werk je regelmatig met kleine onderdelen van ijzer, staal of een ander materiaal dat door een magneet wordt aangetrokken? Zorg er dan voor dat je altijd wat magneetschalen in huis hebt.

Gereedschapswagens, -trolleys en -kisten

Voor de grotere onderdelen, hobbyspullen of gereedschappen heb je meer nodig dan een opbergsysteem met verschillende vakjes. Een gereedschapswagen, - trolley of -kist zorgt ervoor dat jij al jouw tools netjes op kunt bergen. Natuurlijk zitten er flink wat verschillen tussen deze hulpmiddelen voor het opbergen van jouw hobbyspullen en gereedschappen. Gereedschapswagens en -trolleys zijn voorzien van wielen. Hierdoor manoeuvreer je al jouw gereedschap moeiteloos door je hobbykamer, werkplaats of garage. Zijn wielen overbodig voor jou? Dan kun je ook uit de voeten met een reguliere gereedschapskist.

Maak jij veel gebruik van verschillende onderdelen, gereedschappen of andere spullen voor jouw hobby? Zorg er dan voor dat je alles netjes op kunt bergen. Natuurlijk is het opruimen van je spullen het minder leuke deel van je hobby, maar je hebt er veel baat bij. Ook staat het een stuk netter! De mogelijkheden voor het opruimen en sorteren van jouw spullen zijn eindeloos.

Shop de producten