BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Mari Nollen 1 week geleden
“Goede levering en top spul. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Marijn Kraassenberg 1 week geleden
“Niks op aan te merken ik krijg zelfs gratis Stickers!! Super goeie service en ook een super groot assortiment! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jack Graumans 2 weken geleden
“Voldoet aan de verwachting ! Licht, sterk en super snel geleverd. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Bart Janssen 2 weken geleden
“Super kwaliteit en zeer snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Rody Van der Meij 2 weken geleden
“Wat een top spul en snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling

Paddockstand voor het balhoofd van motoren

Met een paddockstand voor het balhoofd til je jouw motor eenvoudig de lucht in. Ideaal voor de winterstalling of tijdens het uitvoeren van verschillende onderhoudswerkzaamheden. Het voorwiel van de motor raakt de grond namelijk niet meer. De motor rust op de paddockstand en blijft stevig op zijn plek staan. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken wanneer je een paddockstand voor het balhoofd gebruikt: de motor staat stabiel en zal niet omvallen. Een paddockstand is onmisbaar voor iedere motorrijder. Een zijstandaard heeft simpelweg een aantal beperkingen. Voor het uitvoeren van onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden aan de wielen heb je een paddockstand nodig. Een paddockstand voor het balhoofd maakt het zelfs mogelijk om de voorvork te demonteren. Met andere paddockstands is dit niet mogelijk.

Paddockstands voor het balhoofd zijn voor een heleboel motoren te gebruiken, maar niet voor allemaal. Kijk dit altijd even na of vraag aan onze medewerkers of jouw motor geschikt is. Je kunt verschillende adapters op de paddockstand monteren. Hierdoor passen de paddockstands op verschillende soorten motoren. Deze adapters worden meegeleverd met de paddockstands voor het balhoofd. Ook is het mogelijk om een losse set met adapters te bestellen.

Til je motor eenvoudig van de grond met een balhoofd paddockstand

Het liften van een motor met een paddockstand voor het balhoofd is zo gebeurd. Het kost je slechts enkele seconden om je motor van de grond te krijgen. Door het hefboomeffect gaat het liften van een motor ook zonder al te veel moeite. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt. Bij de eerste paar keer kan het fijn zijn om de motor met twee mensen te liften. Ook al merk je het niet, je bent toch bezig met het liften van een tweewieler van een paar honderd kilo. Het verwijderen van de paddockstand voor het balhoofd is nog eenvoudiger. Zorg ervoor dat je van te voren het zijstandaard uitklapt zodat je de motor direct neer kunt zetten.

Adapterset voor balhoofd paddockstands

Een adapterset voor balhoofd paddockstands komt goed van pas wanneer je de huidige adapters bent kwijtgeraakt. Of wanneer je de juiste maat voor je nieuwe motor niet in je bezit hebt. Je vervangt de adapters binnen een handomdraai. Binnen de kortste keren hangt jouw motor weer boven de grond. De adapters zijn enorm stevig en hebben hierdoor een lange levensduur. Het vervangen van de adapters zal niet zomaar nodig zijn. Naast de balhoofd paddockstands van Datona worden de adaptersets ook gratis geleverd.