20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Paddockstands

Paddockstand sets

1 - 23 van 23 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Paddockstand sets

Motors liften is een stuk makkelijker met een van de paddockstand sets van Datona. Je plaatst de voorste paddockstand onder het balhoofd van de voorvork. Deze is voorzien van rubberen adapters die beschadigingen voorkomen. Er zijn verschillende manier waarop de achterwiel paddockstand uit de set wordt bevestigd. Sommige modellen werken met haken, terwijl je andere in de naaf van het achterwiel vastzet. Soms heb je bij plaatsing op de achterbrug extra bobbins nodig. Meer uitleg vind je in ons uitvoerige productinformatie.

MotoGP Paddockstand sets

De sportieve MotoGP paddock stand sets van Datona springen eruit. Dat zie je in de eerste plaats aan het hightech design en de ruime kleurkeuze. Daarnaast wegen zowel de paddockstand voor het achterwiel als die voor het voorwiel maximaal 3 kg. Daardoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren en ter plekke te gebruiken om bijvoorbeeld bandenwarmers te plaatsen. Ook extra accessoires zoals universele adapters en motor bobbins kun je eenvoudig online in onze webshop bestellen. Meer weten over onze MotoGP Paddock stand sets. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Paddockstand sets kopen

Wanneer je ervoor kiest om geen losse paddockstands maar complete paddockstand sets te kopen ben je bij Datona extra voordelig uit. Met deze onderdelen bok je probleemloos je motor op en kun je bij groot onderhoud overal eenvoudig bij. En er is nog een goede reden om een van onze paddockstand sets te kopen. Wij zorgen namelijk voor een snelle levering en rekenen zowel in België als in Nederland geen verzendkosten. Ben je toevallig ook op zoek naar hoogwaardig motorgereedschap? Je vindt het in onze webshop!