BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Paddockstands

Paddockstands voorwiel

1 - 24 van 24 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Paddockstand voorwiel

Je tilt probleemloos de voorkant van je motor op door een paddockstand onder het voorwiel te plaatsen. Na plaatsing staat je motorfiets stabiel. Nu kun je gemakkelijk je voorvork repareren, een band verwisselen of ander onderhoud uitvoeren. Wat je precies kunt met een paddockstand voor het voorwiel kan per model verschillen. Dit geven wij duidelijk aan in onze gedetailleerde productinformatie. Een paddockstand is ook te gebruiken om een motor te stallen, vaak in combinatie met een afzonderlijke uitvoering voor het achterwiel.

Paddockstand voorwiel motor

In onze webshop vind je zowel een universele paddockstand voor het voorwiel van de motor als een MotoGP uitvoering. Het belangrijkste verschil zit in het gewicht. Bij races is het namelijk handig dat een paddockstand extra licht van gewicht is. Zo kun je deze overal mee naartoe nemen, bijvoorbeeld wanneer je bandenwarmers wilt plaatsen. Een paddockstand voor het voorwiel van de motor is voorzien van beschermrubbers. Daardoor kun je zonder schade bij het balhoofd van de voorpoten plaatsen. Bij Datona kun je desgewenst ook een paddockstand set inclusief een paddockstand voor het achterwiel.

Paddockstand voorwiel kopen

Wil je een paddockstand voor een voorwiel kopen? Dan profiteer je bij Datona van een ruim assortiment.Naast een handige combiset met een extra uitvoering voor het achterwiel is er ook een variant die voor beide wielen geschikt is. Er worden diverse conische adapters voor het voorwiel meegeleverd, zodat je de paddock voor het voorwiel onder het balhoofd van verschillende motoren kunt plaatsen. Door bij ons een paddockstand voor het voorwiel te kopen, profiteer je van een snelle en gratis levering in België en Nederland.