20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Pendrijvers voor het verwijderen van bouten, assen en pennen.

Wanneer je hardnekkig vastzittende bouten, assen of pennen wilt verwijderen, heb je goede pendrijvers nodig. Alleen met het juiste gereedschap is het mogelijk om het demonteren van deze onderdelen op een eenvoudige manier uit te voeren, zonder beschadigingen te veroorzaken. Pendrijvers van hoge kwaliteit zijn over de complete lengte doorgehard. Hierdoor worden trillingen voorkomen op het moment dat je de pendrijvers gebruikt. Dit geldt overigens ook voor doorslagen en beitels, welke vaak in een set met pendrijvers worden aangeboden. Doordat deze gereedschappen doorgehard zijn, is het mogelijk om alle kracht zonder problemen door te geven aan het werkstuk. 

Kortom, ben je regelmatig bezig met het verwijderen van hardnekkige bouten, assen of pennen? Zorg er dan voor dat je een goede set met pendrijvers, doorslagen en bouten in huis hebt. Zo ben je in staat om iedere klus succesvol uit te voeren! 

Meerdelige sets met pendrijvers, doorslagen en beitels

Pendrijvers worden doorgaans geleverd per set, zodat je altijd verschillende maten bij de hand hebt. Handig, want je weet van te voren namelijk niet altijd welke maat pendrijver je nodig gaat hebben. De meerdelige sets bevatten pendrijvers met een verschillend bereik, bijvoorbeeld 2, 3 of zelfs 16 millimeter. Vaak zijn sets ook voorzien van doorslagen en beitels, zodat je nog meer uiteenlopende klussen kunt uitvoeren. Bij de productinformatie van iedere set kun je zien welke maten en gereedschappen er meegeleverd worden. 

Natuurlijk worden de sets met meerdere pendrijvers geleverd in een handige etui of een andere houder van kunststof. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen en verklein je het risico dat je een pendrijver kwijtraakt. Ook zijn de pendrijvers veelal voorzien van extra grip of een handvat zodat je ze stevig vast kunt houden. Het hoogwaardige materiaal en de nette afwerking garanderen een lange levensduur van de pendrijvers. De garantietermijn is afhankelijk van het merk, maar is minimaal twee jaar. Pendrijvers van de Green Line series van Mannesmann hebben zelfs een garantieperiode van 10 jaar!

Jouw nieuwe pendrijvers koop je voordelig bij Datona 

Op zoek naar een complete set met pendrijvers, doorslagen en beitels? Dan zit je goed bij Datona! Wij leveren complete sets zodat jij voortaan op een makkelijke manier bouten, assen en pennen kunt verwijderen. Koop je jouw nieuwe pendrijvers op Datona.nl? Dan verzenden wij je bestelling gratis. Ook retourneren is bij ons geen probleem en is mogelijk tot 180 dagen na aankoop.