Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Prijs

tot
Compressor

Persluchtgereedschap

1 - 33 van 35 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Persluchtgereedschap

Bij sommige reparaties heb je meer kracht nodig dan voor andere klussen. Gelukkig vind je bij Datona een ruim aanbod met verschillende soorten persluchtgereedschap die je heel gemakkelijk op jouw compressor kunt aansluiten. Dankzij de ondersteuning van krachtig gecomprimeerde lucht verwijder je probleemloos vastgeroeste bouten en moeren. Wil je met persluchtgereedschap snel en efficiënt motorsteunen, versnellingsbakken en draagarmen verwijderen? Kies dan voor één van de multifunctionele luchtratels uit ons veelzijdige assortiment!

Persluchtgereedschap Smoos

Datona is de uitgebreide webshop voor klussers en monteurs die graag snel en efficiënt te werk gaan. Het persluchtgereedschap van Smoos wordt veel toegepast door professionals. Naast de luchtratels van dit merk zijn ook de slagmoersleutels van de hoogste kwaliteit. Bovendien kun je deze bij ons niet alleen los bestellen, maar ook als complete set met meerdere slagdoppen. Naast persluchtgereedschap van Smoos hebben wij ook diverse standaard gereedschappen en gevulde gereedschapswagens van dit merk. Daarmee heb je echt alles wat je nodig hebt!

Persluchtgereedschap kopen

Wil je er zeker van zijn dat je na ontvangst direct aan de slag kunt wanneer je persluchtgereedschap gaat kopen? Dan is Datona voor jou zonder meer de beste webshop. In ons complete assortiment vind je namelijk niet alleen compressors, maar bijvoorbeeld ook diverse compressor koppelingen, accessoires en compressor slangen. Bovendien kun je in onze webshop persluchtgereedschap kopen van diverse vooraanstaande merken. Naast Smoos hebben wij bijvoorbeeld ook luchtgereedschappen van Mannesman en Beta. Daarmee kies je standaard voor kwaliteit.

Persluchtgereedschap smeren

Een groot aantal soorten persluchtgereedschap hoef je niet te smeren. Dat neemt niet weg dat de compressor wel goed gesmeerd moet worden om optimaal te functioneren. Dat doe je het beste met compressor olie, waarvan je bij Datona verschillende varianten kunt bestellen, zoals:

  • Schottencompressors
  • Zuigercompressors
  • Schroefcompressors

Voor het persluchtgereedschap dat je wel moet smeren, is de pneumatische olie van Datona zeer geschikt. Voor eventuele vragen kun je bij onze deskundige klantenservice terecht.