BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Platte cilinders snel en direct bestellen.

De platte perscilinders zijn ideaal voor precisie werkzaamheden. Het verhogen, ondersteunen, persen of uitduwen van objecten is nog nooit zo eenvoudig. De perscilinders zijn aansluitbaar op de hydraulische uitdeukset of op de losse hydraulische handpomp. Hierdoor zijn de perscilinders op moeilijk bereikbare plekken te plaatsen. Door het mechanisme oefenen de mini cilinders uitzonderlijk grote krachten uit. Variërend van 2 t/m 10 ton.

Alle mini perscilinders beschikken over een anti stofdop en hebben een vlakke onderkant. De cilinders zijn van hoge kwaliteit en inwendig gefabriceerd uit fijn koper en beschikken over een stevig ventiel. Hierdoor plaats u zonder problemen de perscilinder op een vlakke ondergrond. Door de bevestigingsgaten is de drukcilinder te monteren op bijvoorbeeld een werkbank. Ervaar nu het gemak van deze compacte krachtpatsers en haal uw ideale platte mini perscilinder in huis.