BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Professionele compressoren

1 - 9 van 9 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Professionele compressoren online bestellen in de webshop.

Voor de professionele compressor gebruiker zijn er speciale professionele compressors. De professional werkt graag met goed gereedschap en dat weet Datona als geen ander. Hieronder vindt u speciaal geselecteerde compressors die de naam professioneel verdienen. De professionele compressors kenmerken zich door een hoge aanzuigcapaciteit, grote ketelinhoud (> 200 L), hoge werkdruk en duurzame materialen. De professionele compressors zijn geschikt voor intensief gebruik en aansluitbaar op de zware pneumatische apparaten zoals de grote straalcabines van Datona.

Verder zijn de verrijdbare compressors van goede kwaliteit. Deze zijn handig als u in de gehele werkplaats perslucht beschikbaar wilt hebben of voor in de bestelbus op locatie. Kijk ook eens bij onze Airpress accessoires. Perfect voor veelzijdig gebruik van de compressor.