BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Professionele motorheftafels voor het liften van motorfietsen, quads of zitmaaiers.

Sleutelt u regelmatig aan motorfietsen? Dan zijn de professionele motorheftafels iets voor u. Hiermee werkt u op een praktische en ergonomische hoogte aan uw projecten. De professionele motorheftafels zijn gemaakt uit hoogwaardig staal en beschikken over schaarsysteem wat erg veel stevigheid geeft. De professionele motorheftafels worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de carrosserie. Door middel van de 4 wielen zijn de motorheftafels verplaatsbaar. Wanneer u de motorfiets op de motorheftafel wilt plaatsen zijn de heftafels door middel van de 4 stempels te fixeren. Zo blijven de professionele motorheftafels stevig staan. Het voorwiel van de motorfiets is te plaatsen in de voorwiel klem op de heftafel.

De professionele heftafels zijn geschikt voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in 2 varianten. Namelijk met een oprijplaat zijn van 70 cm breed en 120 cm breed. De bediening gaat door middel van een voetpomp waarmee de heftafels omhoog zijn te liften. De professionele motorliften zijn verkrijgbaar in de flitsende kleuren blauw, zwart en rood.