Vaderdag sale
t.w.v. 20%
Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig! Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 5 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 5 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 6 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 6 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 6 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Professionele motorheftafels voor het liften van motorfietsen, quads of zitmaaiers.

Sleutelt u regelmatig aan motorfietsen? Dan zijn de professionele motorheftafels iets voor u. Hiermee werkt u op een praktische en ergonomische hoogte aan uw projecten. De professionele motorheftafels zijn gemaakt uit hoogwaardig staal en beschikken over schaarsysteem wat erg veel stevigheid geeft. De professionele motorheftafels worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de carrosserie. Door middel van de 4 wielen zijn de motorheftafels verplaatsbaar. Wanneer u de motorfiets op de motorheftafel wilt plaatsen zijn de heftafels door middel van de 4 stempels te fixeren. Zo blijven de professionele motorheftafels stevig staan. Het voorwiel van de motorfiets is te plaatsen in de voorwiel klem op de heftafel.

De professionele heftafels zijn geschikt voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in 2 varianten. Namelijk met een oprijplaat zijn van 70 cm breed en 120 cm breed. De bediening gaat door middel van een voetpomp waarmee de heftafels omhoog zijn te liften. De professionele motorliften zijn verkrijgbaar in de flitsende kleuren blauw, zwart en rood.