EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Wielservicematerialen van Rema Tip Top

Rema Tip Top is een van de grootste en meest populaire merken als het aankomt op wielservicematerialen. Ze ontwikkelen en leveren bijvoorbeeld bandenreparatiesets, profielmeters en montagepasta’s. De status van marktleider bereik je natuurlijk niet zomaar. Rema Tip Top heeft meer dan 90 jaar ervaring in de branche en staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten. Deze garantie kunnen ze bieden door eigen productie en jarenlange samenwerkingen met internationale partners.

Er zijn wereldwijd enorm veel groothandels en leveranciers van automaterialen die de producten van Rema Tip Top gebruiken. Als je op zoek bent naar de beste wielservicematerialen hoef je niet verder te zoeken. Je zit meer dan goed met de producten van Rema Tip Top.

Bandenreparatiesets voor veel verschillende voertuigen

Rema Tip Top heeft bandenreparatiesets voor verschillende voertuigen ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan reparatiesets voor de banden van vrachtwagens, trailers en tourbussen. Er is ook een speciale set voor tractoren en andere grote landbouwvoertuigen. Landbouwvoertuigen hebben een ander type band dan vrachtwagens en bussen, vandaar dat er een speciale bandenreparatieset wordt aangeboden.

Met de bandenreparatiesets van Rema Tip Top is het nooit meer een probleem om lekke banden te plakken. De reparatiesets bevatten plakkers in verschillende maten, sterke lijm, schuurstrookjes en meerdere ventielen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een band te plakken wordt meegeleverd. De benodigdheden zitten in een handig doosje en kun je gemakkelijk opbergen in jouw vrachtwagen, bus of landbouwvoertuig.  

Rema Tip Top profielmeters voor APK keuringen

Banden met een goed profiel zijn erg belangrijk en voorkomen dat je gaat slippen of te maken krijgt met aquaplaning. De minimale diepte van het profiel voor de APK is 1.6 millimeter, maar het is altijd beter om een dieper profiel te hebben. Met een profielmeter die speciaal is ontworpen voor APK keuringen zie je in één oogopslag of je boven de minimale diepte van 1.6 millimeter zit. De profielmeters van Rema Tip Top zijn eenvoudig af te lezen en zijn tot op 0.1 millimeter nauwkeurig.

Alles van Rema Tip Top bestel je voordelig bij Datona

Bandenreparatiesets, profielmeters en montagepasta van Rema Tip Top bestel je eenvoudig op Datona.nl. Bekijk ons volledige aanbod voor vrachtwagens, bussen en landbouwvoertuigen. Zorg ervoor dat jij na een lekke band weer snel onderweg bent en nooit meer voor verrassingen komt te staan bij een APK keuring. Heb je vragen over de producten van Rema Tip Top? Neem dan contact op met onze klantenservice!