BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot

Gereedschap voor remmen direct online bestellen

Een van de belangrijkste onderdelen van een auto zijn de remmen . Zonder een goed functionerende remmen bent u een gevaar op de weg voor zowel u zelf als anderen in het verkeer. Maar de remmen zijn ook een belangrijk onderwerp tijdens de jaarlijkse APK keuringen. Daarom is het belangrijk om de remmen in een goede conditie te houden. Dit doet u door de remmen op tijd te vervangen wanneer deze versleten zijn en de remvloeistof op peil te houden. Ons assortiment bevat alle gereedschappen en handige tools die van pas kunnen komen bij het onderhoud en monteren van de remmen en remleidingen.

Verder bevat het assortiment onder andere remontluchters; geschikt voor vrijwel iedere hydraulische rem. Maar ook een remzuigerstelset, een remleidingen felsset of remleidingsleutelsets. De luxe uitgevoerde sets zijn voorzien van stevige koffer en zijn kwalitatief ijzersterk.