EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Terugstelsets voor remzuigers

Doe-het-zelvers en monteurs hebben allerlei gereedschap nodig om werkzaamheden aan auto’s succesvol uit te kunnen voeren. Zonder het juiste gereedschap is het sleutelen aan een auto niet eenvoudig. Zeker bij het werken aan de remmen heb je het een en ander nodig. Met een remzuiger terugstelset kun je heel eenvoudig de remblokken van auto’s vervangen. Zowel linksom- als rechtsom stellen heb je binnen de kortste keren gedaan. Je hebt geen waterpomptang of lijmtang meer nodig. Om die reden behoort zo’n terugstelset voor remzuigers tot de standaarduitrusting van een monteur of doe-het-zelver die graag aan auto’s sleutelt. De remmen zijn een cruciaal onderdeel van de auto en daarom is het belangrijk dat je hier op de juiste manier aan werkt. Met een remzuiger terugstelset voer je de werkzaamheden aan de remmen veilig en nauwkeurig uit. Zo weet je zeker dat jouw auto of de auto van je klant straks weer veilig de weg op kan. Een voordeel van een goede remzuiger terugstelset is dat je afdichtrubbers en stofkappen niet zal beschadigen.

 

Vervang je remblokken met een remzuiger terugstelset

Bij vrijwel de meeste auto’s is het handremmechanisme ingebouwd in de remklauw. Dit betekent dat dit handremmechanisme teruggesteld moet worden voordat je nieuwe remblokken kunt monteren. Voor het terugstellen van dit handremmechanisme heb je een remzuiger terugstelset nodig. De remzuiger terugstelset stelt je in staat om druk te houden op de remzuiger terwijl je tegelijkertijd een draaiende beweging maakt. Na het uitvoeren van deze handeling kunnen de nieuwe remblokken eenvoudig en op de juiste manier gemonteerd worden. Met het juiste gereedschap is het vervangen van remblokken geen enkel probleem. Zonder een remzuiger terugstelset ben je veel langer met deze klus bezig en heb je de kans om andere onderdelen te beschadigen. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

 

Remzuiger terugstelsets in een handige opbergkoffer

Werk je veel op locatie of houd je jouw werkplaats graag netjes? Zorg dan voor een remzuiger terugstelset met een handige opbergkoffer van kunststof. Deze koffer neem je overal mee naartoe zodat je altijd het juiste gereedschap bij je hebt om aan de remblokken van auto’s te sleutelen. Natuurlijk zorgt een koffer er ook voor dat je geen onderdelen uit de terugstelset kwijt zult raken. Na de nodige werkzaamheden berg je jouw set eenvoudig op. Een complete koffer met een remzuiger terugstelset koop je voordelig op Datona.nl. Wij zorgen ervoor dat je bestelling spoedig wordt geleverd zodat je zo snel mogelijk de remblokken van je auto kunt vervangen.