Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot
Stralen

Reservedelen

1 - 33 van 136 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Reservedelen voor alles wat te maken heeft met stralen

Wanneer je jezelf veel bezighoudt met stralen, komt het wel eens voor dat je een bepaald onderdeel of accessoire moet vervangen. Reservedelen voor bij het stralen komen goed van pas wanneer een onderdeel zijn beste tijd gehad heeft, of onverhoopt is stukgegaan. Ruiten voor de verlichting van straalcabines hebben bijvoorbeeld geen onbeperkte levensduur en het is fijn als je dit losse product gewoon kunt vervangen. Het is dan niet nodig om een compleet nieuwe straalcabine aan te schaffen. 

Een ander belangrijk reservedeel zijn pistool omhulsels. Wanneer pistool omhulsels intensief gebruikt worden, is het van belang om ze jaarlijks te vervangen. Door het slijten van deze omhulsels ontstaat er op den duur teveel ruimte aan de binnenkant. Vervangen kun je overigens heel gemakkelijk zelf doen door de onderdelen van een straalpistool los te draaien. 

Vervangende onderdelen zoals straalpistolen, koppelingen en slangen

Er zijn erg veel reservedelen verkrijgbaar die handig zijn voor iedereen die werkt met straalpistolen en straalcabines. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan koppelingen, luchtslangen, ruiten voor straalcabines, beschermfolie voor ruiten, straalhandschoenen, straalmaskers, straalpistolen en straalnozzles. Maar dat is nog lang niet alles! Andere reservedelen en overige accessoires vind je in het complete assortiment op onze webshop. 

Heb je een bepaald reservedeel voor jouw straalcabine nodig maar vind je dit specifieke onderdeel niet terug op onze website? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Dan gaan we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Reservedelen voor straalcabines

Ruiten, LED lampen, filters en stofafzuigers zijn allemaal voorbeelden van reservedelen voor straalcabines. Maar ook minder voor de hand liggende onderdelen zoals voetpedalen voor straalcabines vind je op onze website. Sommige reservedelen zijn universeel, andere onderdelen zijn speciaal ontworpen voor specifieke straalcabines. Bij de productinformatie van specifieke reservedelen kun je hier meer over lezen. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd onze specialistische medewerkers van de klantenservice om advies vragen. 

Alle reserveonderdelen voor stralen koop je voordelig bij Datona

We kunnen ons voorstellen dat je reservedelen voor bij het stralen zo snel mogelijk nodig hebt. Je wilt natuurlijk weer meteen aan de slag. Dan zit je goed bij Datona! Wij verzenden jouw bestelling nog op dezelfde werkdag als je voor 19:00 uur bestelt. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen wanneer je reservedelen bij Datona bestelt. Je profiteert namelijk van minimaal twee jaar garantie, gratis verzending en gratis retourneren binnen 180 dagen.