Vragen? Bel 0516 423 338 of WhatsApp 06 2015 5024

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
eKomi beoordelingen Datona
9,2
 
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • 180 dagen gratis retour sturen
  • Voor 19:00u besteld, volgende werkdag bezorgd

Retour sturen van een product

Is er iets mis met uw product of voldoet het niet aan uw wensen? Dan mag u het altijd gratis retour sturen. We willen graag tevreden klanten en gaan daarin heel ver. Dat is Datona.

Wanneer mag u een product terugsturen?

  • Binnen 180 dagen na levering
  • Als u niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

180 dagen zichttermijn

We geven u 180 dagen retourrecht op onze producten (wettelijke zichttermijn is slechts 14 dagen). U mag het binnen die 180 dagen gratis retourneren als u niet tevreden bent. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

"Tijdens de zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Een heftafel, een momentsleutel of een doppenset e.d. mag bekeken worden en mag in zekere mate in gebruik worden genomen. Zo mag u een dop passen op een bout en u mag een heftafel omhoog en omlaag laten zakken. Een momentsleutel mag u uit de verpakking halen, maar het is niet de bedoeling dat u er uw banden mee verwisselt."

Hoe werkt retourneren?

Om te beginnen verzoeken we u om het retourformulier in te vullen. Als we uw retourformulier ontvangen hebben, sturen we u een retoursticker en instructies om uw producten gratis terug te sturen. Het is voor ons prettig als u het product in de originele verpakking terugstuurt. Lukt dat niet, dan verzoeken we u om het zo goed mogelijk te verpakken voor u het terugstuurt. Als u zelf het artikel retour stuurt, zonder een retourlabel van Datona, dan worden de kosten voor het retour sturen niet vergoed. 

In sommige gevallen kunt u het product ook omruilen bij de vervoerder als deze u een nieuw product komt bezorgen. We laten het u weten als dat mogelijk is.

U mag uw product ook terugbrengen naar onze winkel aan de Turfsteker 49, 8433 HT in Haulerwijk.

Aankoopbedrag terugstorten

Uw aankoopbedrag storten we zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

U heeft uw product langer dan 180 dagen en bent toch niet tevreden

Daar komen we samen wel uit. Neem a.u.b. contact met ons op en we bekijken of we een oplossing voor u hebben.

Uw product is defect, en nu?

Als uw product defect is verzoeken we u om een retourformulier in te vullen waarna we u een retoursticker sturen om het defecte product terug te sturen. We sturen u alvast een vervangend product op zodat u het zo snel mogelijk kunt gebruiken. In de meeste gevallen wordt het vervangend product de volgende werkdag al omgeruild.

Na 180 dagen toch een defect?

Neem dan contact op en we komen samen tot een oplossing (kijken naar de mogelijkheden).

Heeft u nog vragen?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0516 423 338 of via e-mail: klantenservice@datona.nl.