Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Sleutels

Ringsleutel

1 - 33 van 114 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Ringsleutel

Heb je extra grip nodig bij het los- en vastdraaien van bouten en moeren? Dan is een ringsleutel een perfect stuk gereedschap. Met de volledig omsloten ring kun je kracht uitoefenen op alles zes kanten van een bout of ring. In de webshop van Datona is een ringsleutel los en als set verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten. De ring aan het einde van de sleutel is licht gebogen, zodat je ook op moeilijke bereikbare plekken genoeg grip hebt. Bekijk ons ruime aanbod en bestel voordelig online!

Open ringsleutel

Wanneer je alleen (een gedeelte van) de zijkant van een bout of moer kunt bereiken heb je het meest aan een open ringsleutel. Ondanks de opening houd je nog steeds goede grip op vier zijden van een zeskant moer. Bij Datona is een open ringsleutel verkrijgbaar in zowel de Engelse als de Europese maatvoering. Naast een open ringsleutel vind je bij Datona ook andere soorten sleutels zoals:

Ringsleutel set

Het is altijd handig om een ringsleutel set in huis te halen. Zo beschik je met een set over meerdere maten en uitvoeringen om verschillende bouten en moeren gemakkelijk los en vast te draaien. Bij Datona kun je daarnaast kiezen voor een ringsleutel set in een handige softmodule. Deze kun je probleemloos in de lades van een gereedschapswagens plaatsen. Het gereedschap beschadigt hierin niet en is bovendien overzichtelijk opgeborgen. Heel praktisch wanneer je dagelijks in de werkplaats te vinden bent!

Ringsleutel kopen

Je profiteert standaard van een snelle levering en een uitgebreide service wanneer je een ringsleutel gaat kopen bij Datona. Wanneer je vragen hebt staan onze deskundige medewerkers van de klantenservice voor je klaar. In ons ruime assortiment vind je zowel gewone gereedschappen als specialistisch motor- en autogereedschap. Deze bestel je gemakkelijk mee wanneer je een ringsleutel gaat kopen. Met Datona kies je voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs!