20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot

Ruit straalcabine

Wanneer de ruit van jouw straalcabine dof is of vol krassen zit, is het niet meer te doen om onderdelen goed te stralen. Bij Datona bestel je daarom heel eenvoudig en voordelig nieuwe ruiten met de juiste pasvorm. Wij bieden je een ruime keuze uit diverse afmetingen. Voor een langere levensduur adviseren we je om daarnaast gebruik te maken van beschermfolie. Dit is een transparant plastic vel dat je eenvoudig aan de binnenkant van de ruit plaatst. Wanneer het vel minder transparant wordt, plaats je gewoon een nieuw stuk beschermfolie en houd je de ruit van jouw straalcabine in tact.

Ruit straalcabine verlichting

Datona heeft een ruim aanbod accessoires en onderdelen op voorraad om in veilige omstandigheden te kunnen zandstralen. De ruit van de straalcabine verlichting voorkomt dat de lampen beschadigd raken. Dof glas houdt het licht tegen en moet daarom op tijd vervangen worden. Door ook in dit geval gebruik te maken van beschermfolie verleng je de levensduur van de ruit voor jouw straalcabine verlichting. Ook voor andere accessoires zoals lampen kun je in onze uitgebreide webshop terecht. Voor vragen over onze producten kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Ruit straalcabine kopen

Je profiteert standaard van een snelle levering wanneer je een ruit voor jouw straalcabine gaat kopen bij Datona. Dezelfde service geldt uiteraard ook wanneer je andere slijtdelen en accessoires wilt bestellen, zoals:

Wanneer je een ruit voor jouw straalcabine wil kopen, weet je dankzij onze uitgebreide productinformatie snel welke afmetingen je nodig hebt. Wel zo handig, want daarmee voorkom je onnodig retourneren.