BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Schuurmachine

1 - 0 van 0 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Excentrische schuurmachine op lucht

Wanneer we aan schuurmachines denken, denken we vaak aan excentrische schuurmachines die werken op stroom. Maar wist je dat er ook schuurmachines zijn die werken op perslucht? Deze excentrische schuurmachines hebben een hoog, onbelast toerental en zijn vaak krachtiger dan de "normale" schuurmachines die op stroom werken. Onze Airpress schuurmachine heeft bijvoorbeeld een regelbaar toerental van 12.000 rpm en een werkdruk van 6,5 bar! Met slechts enkele druppels olie per dag houd je deze machine in topconditie. 

Wat is het voordeel van een excentrische schuurmachine?

Een excentrische schuurmachine komt goed van pas wanneer je gebogen- of grote oppervlakken moet schuren. Een excentrische schuurmachine maakt, zoals de naam eigenlijk al verklapt, excentrische bewegingen. Door deze bewegingen is het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te schuren. Met een vlakschuurmachine zou je hier veel langer mee bezig zijn. Maar omdat de schuurschijven van een excentrische schuurmachine veelal een ronde vorm hebben, zijn de machines niet in staat om hoeken te schuren. 

Airpress excentrische schuurmachine met opvangzak voor stof

De Airpress schuurmachine is ideaal voor industrieel gebruik. De schuurschijven zijn eenvoudig te verwijderen en te bevestigen door middel van klittenband. Je kunt de schuurmachine aansluiten op de meeste luchtslangen en compressors. Er wordt ook een luchtkoppeling met de machine meegeleverd. Als je nog geen compressor hebt, dan raden wij aan om een compressor van Airpress aan te schaffen en deze te gebruiken in combinatie met de Airpress schuurmachine. Dan weet je zeker dat je een compressor hebt die genoeg druk en lucht zal leveren.

Door het antislip profiel heb je veel grip en kun je de schuurmachine op een veilige manier bedienen. Een ander groot voordeel van de Airpress schuurmachine is de stofopvangzak. Hoe meer stof er opgevangen wordt, hoe minder je na gebruik hoeft op te ruimen! Naast de stofopvangzak krijg je er ook een steeksleutel bij om de accessoires van de machine te wisselen. 

Excentrische schuurmachines koop je op Datona.nl 

Wil jij snel en gemakkelijk grote- en gebogen oppervlakken schuren? Kijk dan zeker eens naar excentrische schuurmachines die op lucht werken. Door de kracht van deze schuurmachines is je schuurklus zo klaar. De stofopvangzak zorgt ervoor dat je bijna niets hoeft op te ruimen. 

Koop je jouw nieuwe, excentrische schuurmachine bij Datona? Dan profiteer je van twee jaar garantie en gratis levering aan huis. Daarnaast is ook retourneren gratis binnen 180 dagen!