BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Motor

Spanbanden

1 - 10 van 10 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Spanbanden

Wil je veilig goederen en motoren vervoeren? Door gebruik te maken van spanbanden zorg je voor extra stabiliteit, zodat de boel niet gaat schuiven. Een spanband wordt bij Datona standaard geleverd als set van 2 of 4 en is uitgevoerd in eersteklas nylon met een zachte textuur. Op die manier voorkom je op een eenvoudige manier dat goederen en voertuigen beschadigd raken. Onze spanbanden hebben een hoge draagkracht, uiteenlopend van 1000 tot 2500 kg per stuk. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online!

Hoe gebruik je spanbanden?

Het hangt af van de toepassing hoe je spanbanden precies gebruikt, maar de werking is vergelijkbaar. Een band bestaat uit twee verschillende haken waarmee je deze aan een steunpunt of een bindrails kunt vastzetten. Met behulp van een ratel kun je de banden zo strak zetten als nodig is voor het vervoer. Door meerdere spanbanden te gebruiken verhoog je vervolgens eenvoudig de draagkracht. Is het niet helemaal duidelijk hoe je spanbanden gebruikt? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers.

 

Spanbanden motor

Je kunt niet zonder spanbanden wanneer je een motor veilig wilt vervoeren zonder deze te beschadigen. Voor het vastsnoeren heb je tenminste twee bevestigingspunten nodig, een aan de linker en een aan de rechter zijde. Bij de aanhangers is het handig om gebruik te maken van een bindrails. Die kun je in onze webshop voordelig online bestellen. Om de motor rechtop te zetten is het aan te raden om gebruik te maken van een inrijklem. Dit onderdeel kun je gemakkelijk vastzetten aan de vloer van je busje of aanhanger. De spanbanden voor de motor van Datona zijn extra zacht en zorgen ervoor dat de lak van je motor niet beschadigt.

Spanbanden kopen

Bij Datona profiteer je standaard van een snelle levering wanneer je spanbanden gaat kopen. Bovendien kun je in onze webshop ook gemakkelijk een spanband oproller bestellen. Dit is een accessoire om de spanbanden automatisch uit te rollen en kan eenvoudig in het frame van een aanhanger worden geschoven. Ook andere benodigdheden voor de opslag en het vervoer van je motor vind je in onze webshop. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze motorhoezen om de motor tegen vuil, stof en water te beschermen. Wanneer je spanbanden gaat kopen kun je deze eenvoudig mee bestellen.