BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Spray gun

1 - 9 van 9 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Grote oppervlakten spuiten met een spray gun

Met een spray gun wordt het wel heel makkelijk om grote oppervlakten te spuiten. Het gebruik van een kwast of verfroller kan veel tijd in beslag nemen. Daarnaast is het moeilijk om de verflaag egaal aan te brengen. Wanneer je een spray gun gebruikt ben je zo klaar! Het egaal aanbrengen van de verflaag is eenvoudig en neemt weinig tijd in de beslag. Met een spray gun en een compressor bereik je binnen een mum van tijd een glansrijk resultaat. Spray guns worden veel gebruikt voor het spuiten van auto onderdelen, motoronderdelen, hekwerk, tuinhuisjes, meubels of boten. Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken waarbij een spray gun goed van pas kan komen.

Verschillende soorten spray guns

Spray guns zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je modellen die speciaal ontwikkeld zijn voor hobbymatige klussers of mensen die af en toe een werkstuk van een nieuwe kleur willen voorzien.  Maar ook voor de professionele klusser die regelmatig bezig is het met spuiten van verf zijn er passende spray guns te vinden. De grootste verschillen tussen de spray guns zie je vooral terug in de bouwkwaliteit, maximale werkdruk, afmetingen van de nozzle, de grootte van de verfbeker, de montageplaats van de verfbeker, instelmogelijkheden en het gebruiksgemak. Ook is het voor sommige spray guns essentieel dat de compressor een bepaalde minimale aanzuigcapaciteit kan genereren.

Verf spuiten met een spray gun en een compressor

Je hebt een compressor nodig om verf met een spray gun te kunnen spuiten. Welke compressor je nodig hebt, is afhankelijk van de oppervlakten die je wil gaan spuiten. Voor het spuiten van kleine motoronderdelen heb je een andere compressor nodig dan voor het spuiten van boten. Een semi-professionele compressor voldoet voor de meeste verfspuiters. Zeker een hobbyist heeft niet zo’n enorm krachtige compressor nodig om kleine onderdelen te kunnen spuiten. Ga je jezelf echt bezighouden met het spuiten van auto’s of boten? Dan is het gebruik van een professionelere compressor wel aan te raden.

Jouw nieuwe spray gun koop je voordelig op Datona.nl

Bij Datona vind je een compleet aanbod van spray guns en toebehoren. Iedere spray gun heeft unieke eigenschappen. Welke spray gun jij het beste kan gebruiken, is afhankelijk van de werkstukken die je wil gaan spuiten. Onze medewerkers helpen je hier graag mee verder! Koop je jouw nieuwe spray gun bij Datona? Dan profiteer je van minimaal twee jaar garantie.