BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Stiftslijper bestellen op de website van Datona.

Met een stiftslijper van Datona polijst, schuurt, ontroest, graveert, freest of ontbraamt u moeiteloos scherpe randen en onderdelen. Ideaal voor het slijpen van stalen buizen of andere materialen zoals hout. Stiftslijpers werken veelal op lucht en zijn dan ook aansluitbaar op onze compressors. Door het compacte formaat zijn de stiftslijpers met 1 hand te bedienen. Veel stiftslijpers in ons assortiment beschikken over een geluiddempende luchtuitlaat. Hierdoor werkt u een stuk prettiger aan uw projecten.

De stiftslijpers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Small, medium of large en er zijn zelfs stiftslijpers met een verlengde as. Dit zorgt voor extra veiligheid en bovendien zijn diepere plekken bereikbaar. Alle stiftslijpers werken pneumatisch en hebben een composieten behuizing. Hierdoor gaan de stiftslijpers levenslang mee. Door middel van de vergrendelbare schakelaar werkt u veilig en vertrouwd met een stiftslijper van Datona.