20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot
Reservedelen

Straalcabine accessoires

1 - 23 van 23 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Accessoires voor jouw straalcabine

Een straalcabine gebruik je om te stralen met straalgrit, straalzand of glasparels. Door te stralen kun je ervoor zorgen dat een heleboel onderdelen er weer als nieuw uitzien. Deze techniek wordt veel gebruikt in de auto- en motorindustrie, maar ook boten worden behandeld met straalzand. Stralen is de ideale manier om verf, roest of ander vuil te verwijderen. Om jouw straalcabine optimaal te kunnen gebruiken, is het mogelijk om allerlei accessoires aan te schaffen. Met de juiste accessoires of benodigdheden maak je het stralen een stuk makkelijker. Ook kan het af en toen nodig zijn om bepaalde onderdelen van je straalcabine te vervangen voor een nieuw exemplaar. Op den duur zullen slangen, aansluitingen of andere onderdelen namelijk tekenen van slijtage vertonen. Zeker bij intensief gebruik is het belangrijk om jouw straalcabine met de beste onderdelen in topconditie te houden.

 

Aansluitingen, slangen, LED lampen en nog veel meer

Er zijn veel losse accessoires en onderdelen voor een straalcabine te verkrijgen. Als eerste kun je natuurlijk denken aan verschillende aansluitingen voor straalpistolen en slangen. Ook slangen zelf zijn los te verkrijgen. Aanvoerslangen voor straalmiddel zijn onderhevig aan slijtage en dus is het nodig om deze eens in de zoveel tijd te vervangen voor een nieuw exemplaar. Wanneer je dit tijdig doet voorkom je verstoppingen of knikken in de slang. Verder zijn er verschillende soorten TL- en LED lampen te verkrijgen. Goed zicht is namelijk essentieel in een straalcabine. Met helder licht kun jij altijd nauwkeurig en verantwoord te werk gaan. Naast deze accessoires vind je nog veel meer in ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek vervangingsonderdeel maar kun je het niet vinden? Laat het ons weten zodat wij je verder kunnen helpen!

 

Losse onderdelen voor straalcabines koop je voordelig op Datona.nl

Losse onderdelen voor straalcabines vind je in alle soorten en maten. Bekijk ons complete assortiment en koop nieuwe accessoires om nog meer uit jouw straalcabine te halen. Welke onderdelen jij nodig hebt, kan afhankelijk zijn van het type straalcabine dat in jouw werkplaats staat. Sommige onderdelen zijn modelspecifiek, terwijl andere onderdelen universeel te gebruiken zijn. Als je niet zeker weet of een bepaald onderdeel op jouw straalcabine past, neem dan gerust contact met ons op. Alle onze losse onderdelen en accessoires voor straalcabines worden gratis verzonden. Heb je een bepaald vervangingsonderdeel met spoed nodig? Geen probleem! Wanneer je op een werkdag voor 19:00 bestelt, verzenden wij jouw nieuwe onderdelen nog op dezelfde dag.