Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt straalmiddel

Geschikt straalmiddel

Welk straalmiddel wil je gebruiken in de cabine of ketel?

Prijs

tot
Stralen

Straalketel

1 - 17 van 17 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Straalketel

Zandstralen is een handige methode om roest of verf te verwijderen van metalen, houten of kunststof oppervlakken. Met een straalketel kun je dit eenvoudig zelf doen. Dit handige apparaat heeft een mobiel ontwerp. Zo kun je waar en wanneer je wilt carrosserieën, meubels of de onderzijde van een boot behandelen. Een straalketel moet voor gebruik op een compressor worden aangesloten. Onderdelen en accessoires zoals een straalpistool, beschermingsmasker, set nozzles, straalmasker en een trechter voor het vullen met straalgrit worden standaard meegeleverd.

Straalketel met afzuiging

Je houdt een werkplek gemakkelijk schoon wanneer je gebruik maakt van een straalketel met afzuiging. Zo blijft er nauwelijks straalgrit achter. Dit type ketel heeft een compact formaat en is vooral geschikt voor het zandstralen van kleinere oppervlakken. Je kunt er bijvoorbeeld een auto mee restaureren en roestplekken wegstralen. Bij Datona bestel je gemakkelijk voor elke klus het juiste straalgrit, bijvoorbeeld voor houtstralen of metaal. In onze uitgebreide productinformatie lees je precies welke straalmaterialen geschikt zijn voor een straalketel met afzuiging. Zo kun je heel eenvoudig een keuze maken.

Straalketel 80 liter

Bij middelgrote en grote klussen is het een aanrader om een straalketel van minimaal 80 liter aan te schaffen. Daardoor kun je geruime tijd doorwerken zonder een straalmiddel te hoeven bijvullen. Bij Datona vind je bovendien heel makkelijk de juiste compressor voor het aansluiten van een straalketel van 80 liter. Wij adviseren je om te kiezen voor een compressor met een minimaal volume van 100 liter. Ook voor straalketels met een kleinere inhoud kun je bij ons terecht. Deze zijn zeer geschikt voor minder omvangrijke klussen. Als je voornamelijk kleine onderdelen wilt schoonstralen in een garage, is een straalcabine uit ons brede assortiment een mooi alternatief. Hiervoor heb je bovendien geen straalmasker nodig.

Straalketel Datona

Je profiteert van een snelle levering wanneer je een straalketel online bij Datona koopt. Op onze website vind je uitgebreide informatie over het type straalgrit dat je het beste voor een klus kunt gebruiken. Je hebt onder meer de keuze uit speedblast en calciumsilicaat. Een straalketel die je bij Datona bestelt is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. In onze webshop met benodigdheden voor zandstralen kun je bovendien gemakkelijk onderdelen bestellen zoals maskers, straalhandschoenen en straalpistolen.