20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Handgereedschap

T sleutels

1 - 27 van 27 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

T-sleutels

T-sleutels zijn ideaal om te gebruiken tijdens het los- en vastdraaien van bouten of moeren. Door de T-greep van de sleutels heb je veel grip en kun je eenvoudig kracht zetten tijdens het draaien. Omdat je extra veel kracht kunt zetten, krijg je een hardnekkig vastzittende bout of moer zonder problemen losgedraaid. Dit  voordeel geldt natuurlijk ook andersom, wanneer je een bout of moer goed vast wilt draaien. T-sleutels zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige T-sleutels zijn wat luxer uitgevoerd dan andere varianten, bijvoorbeeld doordat er een extra fijn handvat is gebruikt. 

Een complete set met goede T-sleutels is onmisbaar voor iedere hobbymatige- of professionele klusser. Er zijn enorm veel klussen waarbij dit functionele handgereedschap goed van pas komt. T-sleutels worden bijvoorbeeld veel gebruikt op het circuit om te sleutelen aan motoren. Ze nemen weinig plek in beslag, een uitgebreide set met T-sleutels past in iedere gereedschapskist.  

Verschillende soorten T-sleutels 

De ene T-sleutel is de andere niet. Sommige T-sleutels zijn voorzien van handvatten met extra grip, terwijl er bij het fabriceren van andere T-sleutels slechts één materiaalsoort is gebruikt. Bij deze laatste variant kunnen de handgrepen extra breed zijn, om er toch voor te zorgen dat je genoeg grip hebt en gevoel behoudt tijdens het draaien aan bouten of moeren. Ook zijn er extra lange T-sleutels verkrijgbaar om lastige plekken te kunnen bereiken. 

Er bestaan ook inbussleutels en torx sleutels die zijn voorzien van een handige T-greep. Bekijk ons complete assortiment met verschillende soorten T-sleutels, inbussleutels en torx sleutels op onze website. Naast T-sleutels van ons eigen merk bieden we ook sleutels aan van merken als Beta en Mannesmann. 

Inbussleutels met een T-greep

Een complete set met inbussleutels in verschillende maten is onmisbaar in iedere gereedschapskist. Nog handiger dan reguliere inbussleutels zijn inbussleutels met een T-greep. Door de T-greep is het extra makkelijk om veel kracht te kunnen zetten. Deze inbussleutels liggen fijner in de hand, wat het uitvoeren van de klus een stuk prettiger maakt. Zodra je inbussleutels met een T-greep gewend bent, wil je nooit meer iets anders!

Jouw nieuwe T-sleutels koop je eenvoudig bij Datona

Wil jij het los- en vastdraaien van bouten en moeren een stuk makkelijker maken? Koop dan een goede set met T-sleutels. Heb je de T-sleutels snel nodig? Geen probleem! Wanneer je op een werkdag voor 19:00 uur bestelt, verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. Ook over het retourneren van je bestelling doen wij niet moeilijk, dit is mogelijk tot 180 dagen na aankoop.