FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier
t.w.v. 29%
Van € 565 nu voor € 399 FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier met € 165 korting
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
datona serie 6_DSC0927.jpg

Tools die bij de kleur van jouw motor passen

Ieder motormerk heeft zo zijn eigen kleur. Yamaha is blauw, Honda is rood, KTM is oranje en Kawasaki is groen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een paar verschillende motormerken. Als je in het bezit van een motor bent, dan is de kans groot dat de motor de originele kleur van het merk heeft. En zo niet, dan zal de kleur van het merk alsnog goed bij je motor passen.

Hoe leuk is het als de tools die je voor je motor nodig hebt perfect aansluiten bij de kleur van je motor. Denk bijvoorbeeld aan een groene paddockstand voor een naked bike van Kawasaki of een blauwe gereedschapskist voor een crossmotor van Yamaha. Op het circuit of in je garage zal je motor nog meer tot z’n recht komen wanneer je deze essentiële hulpmiddelen in de juiste kleur hebt.

Paddockstands in de kleur van ieder motormerk

Paddockstands zijn onmisbaar voor iedere motorrijder. Met een paddockstand stal je jouw motor op een stabiele en ruimtebesparende manier. Je motor staat rechtop met het achterwiel en/of voorwiel van de grond. Doordat de banden van de motor de grond niet raken, kun je verschillende onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden makkelijk uitvoeren.

Hoe gaaf is het als je paddockstand dezelfde kleur heeft als je motorfiets? Een blauwe paddockstand past perfect bij een Yamaha en een Honda motor kan niet misstaan op een rode paddockstand. De MotoGP paddockstands van Datona zijn te krijgen in de originele kleuren van alle bekende motormerken:

Crossmotorliften voor KTM’s, Husqvarna en Honda’s

Niet alleen voor straatmotoren zijn er handige tools zoals paddockstands te verkrijgen. Crossmotoren worden ook zeker niet overgeslagen. Een zogenoemde MX-lift is ideaal voor het liften van jouw crossmotor. Net als paddockstands zijn de crossmotorliften ook beschikbaar in de kleur van het merk van jouw motor. Wil je helemaal opvallen? Dan kun je er ook voor kiezen om een gouden crossmotorlift onder je motor te plaatsen. Als je ervan houdt past goud bij iedere crossmotor!

Gereedschapskisten voor motorrijders

Ben je veel bezig met het sleutelen aan motoren? Op het circuit of tijdens de crossweekenden? Dan neem je natuurlijk een heleboel gereedschap mee. De gekleurde gereedschapskisten van Datona passen perfect bij de kleur van jouw cross- of circuitmotor. Ga voor een groene gereedschapskist als je een Kawasaki motor hebt of voor een blauwe als je in het bezit bent van een Yamaha. Zie je het al voor je? Jouw motor met een bijpassende gereedschapskist onder je racetent. Bij de bezoekers van de cross of van het circuit zal jouw racetent zeker in de smaak vallen!

Om nog even op de prachtige paddockstands terug de komen. In onderstaande video kun je de gekleurde MotoGP paddockstands van Datona goed bekijken: