BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Handgereedschap

Torx schroevendraaiersets

1 - 22 van 22 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Mari Nollen 6 dagen geleden
“Goede levering en top spul. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Marijn Kraassenberg 1 week geleden
“Niks op aan te merken ik krijg zelfs gratis Stickers!! Super goeie service en ook een super groot assortiment! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jack Graumans 1 week geleden
“Voldoet aan de verwachting ! Licht, sterk en super snel geleverd. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Bart Janssen 1 week geleden
“Super kwaliteit en zeer snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Rody Van der Meij 2 weken geleden
“Wat een top spul en snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling

Torx schroevendraaiersets voor de klusser.

Wat is een Torx schroevendraaier?

Een Torx schroevendraaier is een speciaal soort schroevendraaier die je kunt gebruiken met Torx schroeven. Torx schroeven worden al langere tijd gebruikt in de professionele bouwwereld en ze bereiken nu ook steeds vaker de consument. Een Torx schroevendraaier heeft een 6-kantige ster als punt, terwijl de welbekende kruiskop schroevendraaier een 4-kantige punt heeft. Door deze 6-kantige punt is het mogelijk om enorm veel kracht te zetten en heb je meer grip tijdens het vast- of losdraaien van de Torx schroeven.  


Wat is het voordeel van Torx schroeven en schroevendraaiers?

Doordat de Torx schroevendraaier een stervormige zeshoek als punt heeft, is het contactvlak tussen de schroevendraaier en de schroef groter. Hierdoor heb je meer grip en is het makkelijker om een schroef strak aan te draaien. Het losdraaien van schroeven kost juist weer minder kracht. Ook de nauwkeurigheid waarmee je een schroef los of vast draait is hoger met een Torx schroevendraaier. De kans dat een Torx schroevendraaier uit de schroef schiet, is een stuk kleiner dan bij een normale kruiskopschroevendraaier. 

Natuurlijk zijn de Torx schroevendraaiers, net als normale schroevendraaiers, voorzien van een fijn anti-slip profiel op het handvat. En de magnetische punt van de schroevendraaiers zorgt ervoor dat je geen schroefjes meer zult kwijtraken. 

Het is wel heel belangrijk dat je een Torx schroevendraaier gebruikt die dezelfde maat heeft als de Torx schroef, anders doe je de voordelen teniet. Een T10 Torx schroevendraaier kun je dus alleen gebruiken met een T10 schroef. Gelukkig hebben we bij Datona Torx schroevendraaiersets waardoor je altijd verschillende maten Torx schroevendraaiers bij de hand hebt. 


Torx schroevendraaiersets voor de hobby- of professionele klusser

Naast losse Torx schroevendraaiers, hebben we bij Datona ook complete sets. We hebben sets waarin verschillende maten schroevendraaiers zitten, maar ook sets met dezelfde maten. Zo kun je bijvoorbeeld met meer mensen aan dezelfde klus werken of heb je altijd een reserve schroevendraaier. Sommige sets worden geleverd met een handig koffertje zodat je de schroevendraaiers gemakkelijk kunt meenemen. 


Torx schroevendraaiers kopen bij Datona

Wanneer je Torx schroevendraaiers bij Datona koopt, heb je altijd recht op 2 jaar garantie. Ook mag je de producten retourneren binnen 180 dagen. Onze schroevendraaiers zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden in de bouwwereld, maar ook door hobbyisten. Als je vragen hebt over de verschillende soorten Torx schroevendraaiers, dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, e-mail, WhatsApp of Livechat.