BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Autogereedschappen

Uitdeuk gereedschap

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Uitdeuk gereedschap

Een deuk wegwerken is een koud kunstje wanneer je gebruik maakt van uitdeuk gereedschap. Hiermee kun je echt alle werkzaamheden uitvoeren waar een professionele werkplaats om vraagt, namelijk: buigen, persen, rechtzetten, spreiden en duwen. Voor de doe-het-zelver die het plaatwerk van zijn eigen motor of auto herstelt is een set met uitdeuk gereedschap van Mannesmann een aanrader. Deze bestaat uit meerdere uitdeukhamers, uitdeuktassen en een klein aambeeld. Maak eenvoudig je keuze bij Datona en bestel voordelig online!

Uitdeuk gereedschap auto

Als monteur zet je de hele dag kracht. Door gebruik te maken van hydraulisch uitdeuk gereedschap voor de auto kun je werkzaamheden niet alleen sneller maar ook gemakkelijker uitvoeren. Met behulp van de hydraulische cilinder en de bijgeleverde pomp bereik je afhankelijk van de set wel tot 10 ton vermogen. In ons ruime assortiment uitdeuk gereedschap voor auto vind je verder ook een sterke trekpers en een speciale optromper voor de uitlaatpijp. Met ons professionele motor en autogereedschap kun je echt elke reparatie uitvoeren!

Uitdeuk gereedschap kopen

Bij Datona profiteer je standaard van een uitgebreide service en een snelle levering wanneer je uitdeuk gereedschap gaat kopen. Voor vragen over onze producten kun je bij onze klantenservice terecht. Onze deskundige medewerkers informeren je graag over de verschillende mogelijkheden om de werkzaamheden in de werkplaats lichter te maken. Wij hebben daarvoor alle gereedschappen die je nodig hebt, waaronder momentsleutels, veerspanners en hydraulische werkplaatspersen. Deze kun je gemakkelijk mee bestellen wanneer je uitdeuk gereedschap gaat kopen!