BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Autogereedschap

Uitdeukgereedschap

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Uitdeukgereedschap voor het herstellen van deuken zonder lakschade

Pech zit in een klein hoekje. Denk aan een stevige hagelbui of het raken van een paaltje bij het inparkeren. Iedereen kan wel eens te maken krijgen met een deuk in het plaatwerk of in de carrosserie van een auto. Zonde, maar met het juiste uitdeukgereedschap herstel je deuken in je auto binnen een mum van tijd. Er zijn verschillende soorten gereedschap te verkrijgen. Niet iedere deuk is immers hetzelfde. Welk gereedschap jij nodig hebt is afhankelijk van de plaats en de vorm van de deuk. Enkele voorbeelden van uitdeukgereedschap zijn: deukentrekkers, hydraulisch uitdeukgereedschap, uitdeukhamers en uitlaatpijp ruimers.

Uitdeuken is een klusje dat je zelf kunt doen, maar je kunt het natuurlijk ook overlaten aan een professionele garage. In beide gevallen zal de schade met behulp van uitdeukgereedschap hersteld worden. Een echte doe-het-zelver is prima in staat om de meeste deuken zelf te herstellen. Dit kan enorm schelen in de kosten. En al helemaal wanneer de desbetreffende auto of auto’s meerdere deukjes hebben.

Complete sets met uitdeukgereedschap

Uitdeukgereedschap vind je in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan uitdeukgereedschap waarbij je volledig met de hand werkt. Hierbij gebruik je verschillende uitdeukhamers, uitdeuktassen en een aambeeld. Dit is alles wat je nodig hebt om deuken te herstellen. Jouw plaatwerk zal er weer als nieuw uitzien. Ideaal voor zowel hobbymatige- als professionele klussers die op een voordelige manier aan de slag willen gaan.

Wil je wat minder handmatig werk tijdens het uitdeuken? Kijk dan eens naar hydraulisch uitdeukgereedschap. Hydraulisch uitdeukgereedschap wordt samen met alle andere benodigdheden in een handige koffer geleverd. Een hydraulische uitdeukset kan bestaan uit een slang, pomp met veiligheidsventiel, verlengstukken en hulpstukken. Bij de productinformatie van al het specifieke uitdeukgereedschap vind je de details.

Uitlaatpijpen herstellen met uitdeukgereedschap

Voor het verwijderen van deuken uit uitlaatpijpen heb je weer een ander soort uitdeukgereedschap nodig. Een speciale uitlaatpijp ruimer is hiervoor het meest geschikt. Een uitlaatpijp ruimer kun je daarnaast ook gebruiken om een uitlaatpijp op te rekken. Let hierbij goed op de diameter van de uitlaat. Het is geen probleem om een uitlaat van staal, koper of aluminium te ruimen.

Herstel plaatwerk met het uitdeukgereedschap van Datona

Het herstellen van plaatwerk doe je met het juiste uitdeukgereedschap. Bij Datona vind je een uitgebreid assortiment met uitdeukgereedschap sets, los uitdeukgereedschap en overige benodigdheden. Heb je vragen over ons uitdeukgereedschap? Neem dan zeker contact op met de klantenservice!