BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Vacuüm remontluchters voor alle remmen

Iedere doe-het-zelver en hobbyist die aan voertuigen sleutelt, heeft een vacuüm remontluchter nodig. Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de remmen van een auto of motor is namelijk essentieel. De remmen van een voertuig hebben eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Bij zo’n onderhoudsbeurt aan de remmerij is een vacuüm remontluchter onmisbaar. De vacuüm remontluchters kun je voor vrijwel alle remmen gebruiken en is erg multifunctioneel. Je kunt er gemakkelijk luchtbellen uit remolie mee verwijderen. Daarnaast heb je een vacuüm remontluchter nodig wanneer je de remolie gaat verversen. In bijna alle gevallen is het slim om nieuwe remolie te gebruiken. Met nieuwe remolie presteren de remmen van een voertuig nou eenmaal een stuk beter. En aangezien de remmen zo’n belangrijk onderdeel van een auto of motor zijn, is dat wel zo fijn. De vacuüm remontluchters kun je voor vrijwel alle auto’s of motoren gebruiken. Ongeacht het model of merk van het voertuig. Bij de vacuüm remontluchter sets worden veelal verschillende opzetstukken meegeleverd. Hierdoor is zo’n set universeel toepasbaar.

Hoe ga je met een vacuüm remontluchter te werk?

Met een vacuüm remontluchter kun je de remmen van een voertuig ontluchten. Dit doe je door vacuüm te creëren. Zodra je vacuüm hebt gecreëerd, kun je de nippel van de remontluchter opendraaien. Zodra de nippel open staat, verplaatst de remolie zich naar het opvangreservoir. Hierdoor zullen de luchtbellen die in de remolie zaten direct verdwijnen. Hierna kun je de remolie verversen. In sommige gevallen kun je de remolie nogmaals gebruiken, maar in de meeste gevallen is het niet aan te raden om dit te doen.

Vacuüm remontluchter van KTG en Datona

Naast de vacuüm remontluchters van Datona, vind je ook remontluchters van KTG in ons assortiment. De vacuüm remontluchters worden geleverd in een handige set waardoor je alle benodigdheden direct in huis hebt. Doordat er meerdere opzetstukken worden meegeleverd, kun je de sets voor allerlei verschillende remmen gebruiken. Vaak zitten de vacuüm remontluchter sets in een handige opbergkoffer. Ideaal wanneer je veel op locatie werkt. Je neemt de koffers gemakkelijk mee en voorkomt tegelijkertijd dat je een onderdeel kwijtraakt.

Jouw nieuwe vacuüm remontluchter koop je natuurlijk bij Datona

Ga jij je bezighouden met het ontluchten van remmen? Dan heb je zeker een vacuüm remontluchter nodig. Met een complete set heb je alles wat je nodig hebt voor het ontluchten van de remmen. Het onderhouden van remmen wordt een fluitje van een cent met de juiste tools. Je kunt jouw nieuwe vacuüm remontluchter eenvoudig online bestellen. Wij zorgen ervoor dat je de set snel in huis hebt.