€ 20 korting op je bestelling
t.w.v. € 20
Gebruik de kortingscode DAT25 € 20 korting op je bestelling: gebruik de kortingscode DAT25
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Vacuümmeter voor auto en motor

Wanneer jouw benzinemotor hapert, is het een goed idee om metingen te doen met een vacuümmeter. Alleen bij de juiste onderdruk wordt de juiste hoeveelheid benzine door de cilinder aangezogen. Met de vacuümmeter kun je zowel de druk als het vacuüm meten. Met behulp van de kleurcodes en de tekst op de display ontdek je snel wat er schort. Zo stel je moeiteloos problemen vast met bijvoorbeeld de brandstofpomp, de zuigers, de zuigerveren, de klepveren of de ontsteking. Bij Datona bestelt je jouw vacuümmeter eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle levering!

Vacuümmeter auto

Je kunt onze vacuümmeter voor de auto en de motor gebruiken. Deze wordt namelijk zeer compleet geleverd met rubberen slang en vijf adapters. De vacuümmeter heeft een ruim bereik en meet een maximale druk van 0.7 bar en een vacuüm van maximaal 0.9 bar. Door de staat van jouw motor en carburateur regelmatig te controleren, weet je zeker dat deze goed en zuinig functioneren. De vacuümmeter voor de auto wordt geleverd in een handige koffer, zodat je alle onderdelen handig kunt opbergen.

Vacuümmeter motor

Wil je met de vacuümmeter voor jouw motor of auto meerdere carburateurs afstellen? Hiervoor vind je bij Datona handige sets van 2, 4, 6, 8 of 12 stuks. Zo kun je op elke carburateur een vacuümmeter aansluiten en checken of ze allemaal dezelfde druk aangeven en of elke cilinder dezelfde hoeveelheid brandstof ontvangt. Stromende lucht en onderdruk in de carburateur kunnen er namelijk voor zorgen dat er brandstof weglekt. Met een vacuümmeter voor jouw motor of auto voorkom je dit probleem.

Vacuümmeter kopen

Naast een vacuümmeter kopen, kun je ook andere meters bij Datona bestellen. Je vindt bij ons onder andere:

Met een brandstofdruktester kun je de verneveling van brandstof controleren, wat van belang is voor jouw brandstofverbruik. De compressiemeter is zeer handig om de compressiedruk te meten van de cilinder in jouw motor. Hiermee voorkom je beschadiging aan onderdelen. De naam van onze cilinder lekkage tester zegt eigenlijk genoeg over de functie. Drukverlies en lekkage van het koelsysteem in jouw motor test je eenvoudig met de koelsysteemtester. Wil je een vacuümmeter kopen of één van onze andere meters of testers bestellen? Je profiteert van een scherpe prijs bij Datona!