20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

VDE gereedschap

1 - 1 van 1 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

VDE gereedschap

Iedereen die aan machines of installaties sleutelt die onder stroom staan, heeft goed geïsoleerd VDE gereedschap nodig. VDE gereedschap biedt een uitstekende bescherming tegen stroom en zorgt er dus voor dat je op een veilige manier kunt blijven sleutelen. Veiligheid tijdens het werk staat natuurlijk altijd op de eerste plaats. De bescherming tegen stroom maakt VDE gereedschap onmisbaar voor elektriciens, maar er zijn genoeg andere klussen te bedenken waarbij dit type gereedschap van pas komt. 

De afkorting VDE staat voor Verein Deutsche Elektriker. Het is een keurmerk dat mag worden gegeven aan gereedschappen die geschikt zijn om te gebruiken bij hoge voltages. De bovengrens van de hoeveelheid stroom waarbij VDE gereedschap gebruikt kan worden ligt op 1000 volt. Het VDE Testing and Certification Institute zorgt ervoor dat gereedschappen getest worden en geeft het VDE keurmerk af wanneer het gereedschap voldoet aan de eisen. 

Complete set met VDE gereedschap

Bij het sleutelen aan installaties heb je vaak meerdere soorten gereedschap nodig, of ze nou onder stroom staan of niet. Daarom is één schroevendraaier natuurlijk niet voldoende. Een complete set met VDE gereedschap zorgt jij ervoor dat je elke klus succesvol en veilig kunt uitvoeren. Onze VDE gereedschapsset kan gebruikt worden tot 1000 volt wisselspanning en 1500 volt gelijkspanning. De set is zowel GS als VDE gekeurd. Boven deze spanningsniveaus mag de VDE gereedschapsset niet gebruikt worden. 

VDE schroevendraaiers, VDE tangen en andere benodigdheden

Waar bestaat een VDE gereedschapsset uit? Meerdere schroevendraaiers in verschillende maten, tangen met verschillende grepen, een spanningzoeker en een paar rollen isolatietape. Alles wat je nodig hebt om veilig te kunnen sleutelen aan machines of onderdelen die onder spanning staan. 
Natuurlijk sleutel je niet altijd op dezelfde locatie aan machines en dus is het fijn als je jouw VDE gereedschapsset gemakkelijk mee kunt nemen. Doordat al het gereedschap in een handige nylon etui verpakt zit, neem je jouw set overal mee naartoe. 

Jouw VDE gereedschap koop je voordelig bij Datona

Het waarborgen van de veiligheid tijdens het sleutelen is erg belangrijk, zeker wanneer er stroom bij komt kijken. Kies daarom voor gereedschap met het VDE keurmerk wanneer je aan machines, installaties of onderdelen moet sleutelen die onder spanning staan. Het VDE keurmerk garandeert veilig gebruik tot een grens van 1000 volt. Daarnaast krijg je twee jaar garantie op onze gereedschapsset. Heb je vragen over VDE gereedschap? Neem gerust contact op met onze specialisten van de klantenservice!