FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier
t.w.v. 29%
Van € 565 nu voor € 399 FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier met € 165 korting
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Erwin van Bentem 4 weken geleden
“Kado besteld via Bol.com , paddockstand, snel geleverd, vandaag is het uitgepakt , mooi compleet, goede kwaliteit …. Maar … met net dat beetje extra … complimenten! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Lukas Jansen 4 weken geleden
“Snelle service en levering van garagekrik. Niks mis mee,ga gerust zo door. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Niki Bos 4 weken geleden
“Topservice en zeer snelle levering. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jente Haver 5 weken geleden
“Extra straalpistool besteld voor de mobiele straalketel en de nozzles zelf. tijdens afrekenen ging er iets fout met de mobiele app van de rekening. opnieuw besteld en gelukt. kreeg een mailtje van hun met de juiste info en een presentje extra bij het pakket. bedankt Datona! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jos van Geel 5 weken geleden
“Zeer goed assortiment en snelle levering Goed gereedschap met korting. Heel blij mee en zeer zeker een aanrader ”
Geverifieerde beoordeling

Veeltand doppen in verschillende maten

In verschillende industrieën is het gebruik van veeltand bouten sinds het eind van de jaren 80 flink gestegen. Met name in de auto- en motor industrie zie je dat er regelmatig veeltand bouten worden gebruikt bij de productie van de voertuigen. Om deze bouten los- of vast te kunnen draaien heb je veeltand doppen nodig. Veeltand doppen zijn voorzien van 12 kanten waardoor je erg precies te werk kunt gaan en veel kracht kunt zetten. De vraag naar dit type doppen is de afgelopen tijd enorm gestegen. Veeltand doppen staan in de markt ook wel bekend als meertand doppen, spline doppen of “Triple square” doppen. Het gaat bij al deze benamingen om doppen voor het los- en vastdraaien van veeltand bouten. Uiteraard zijn veeltand doppen verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. De meest gangbare maten voor veeltand doppen zijn M5, M6, M8, M10, M12, M14 en M16. Er kan ook een verschil in de aansluiting van de doppen zitten. Met een 3/8-inch aansluiting is het mogelijk om veel kracht te zetten. Een 1/4-inch aansluiting komt van pas bij de fijnere sleutelwerkzaamheden.

Complete veeltand doppensets

Een veeltand doppenset is een must-have voor iedere sleutelaar die goed voorbereid wil zijn op iedere klus. Vooral wanneer je jezelf veel bezighoudt met werkzaamheden aan auto’s of motoren kun je niet zonder een veeltand doppenset. Met een complete veeltand doppenset heb je altijd alle gangbare maten bij de hand. De doppen plaats je eenvoudig op jouw ratel. Een sterke ratel in combinatie met een robuuste veeltand dop zorgt ervoor dat je enorm veel kracht kunt zetten. Zelfs de meest hardnekkig vastzittende bouten krijg je binnen een mum van tijd losgedraaid. De complete sets met veeltand doppen worden geleverd met een handige houder of verpakking zodat je de doppen gemakkelijk bij elkaar kunt houden.

Losse veeltand doppen

Ben je al in het bezit van een veeltand doppenset en heb je slechts een vervangend exemplaar van een bepaalde maat nodig? Of werk je altijd met dezelfde maat en is een complete veeltand set overbodig? Kijk dan eens naar de losse veeltand doppen van Smoos. De losse veeltand doppen van Smoos zijn leverbaar in alle gangbare maten en zijn vervaardigd uit het enorm sterke chroom vanadium. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd. Losse veeltand doppen worden in een handige voordeelverpakking van 3 stuks geleverd. Zo kun je er eenvoudig voor zorgen dat je altijd de juiste maat bij de hand hebt.